Cumaya Gittim Dönmem!

Cumaya Gittim Dönmem!

Koordinasyon kurulu toplantısı cuma namazı nedeniyle 25 dakikada bitti

ERZURUM'da İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'na Başkanlık eden Vali Sebahattin Öztürk, kente yapılan yatırımların konuşulacağı toplantıyı Cuma vakti olduğunu belirterek 25 dakikada bitirdi. 

Palandöken'deki Polat Renaissance Otel'de düzenlenen İl Koordinasyon toplantısına Vali Sebahattin Öztürk, Vali yardımcısı Mehmet Gök, ilçe kaymakam ve belediye başkanları, kamu kurum müdürleri katıldı. Kamu yatırımlarının takibi ve koordineli bir şeklide yürütülmesi amacıyla düzenlenen toplantı saat 11.00'de başladı. Vali Sebahattin Öztürk, 2012 yılı içinde bin 78 projeden 531'inin tamamlandığını, projelerin toplam tutarının ise 3 milyar 210 milyon lira olduğunu söyledi. Yatırımların ulaştırma, tarım, eğitim, sağlık, enerji, turizm ve diğer kamu hizmetlerine harcandığnı belirten Vali Öztürk, daha sonra kurum müdürlerini sırayla kürsüye çağırdı.

"25 DAKİKADA BİTTİ"

Vali Öztürk bu sırada, "Şimdi değerli arkadaşlar bugün Cuma biliyorsunuz. Cuma'ya yetiştirmeye çalışıyoruz. Onun için acele ediyoruz" dedi. Hızlı bir şekilde konuşmalarını yapan ve faliyetlerini anlatan kurum müdürlerinden bazıları koşar adımlarla kürsüye gelerek aynı şeklide yerlerini gitti. Toplantının sona erdiğini söyleyen Vali Öztürk, saatine bakarak "Yani 25 dakikada bitti" deyince salondakiler gülümsedi.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Valilik tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Toplantı zamanında ve yeterli sürede sonlandırıldı" denildi.

Valilik, 2013 yılı 1'inci dönem İl Koordinasyon Kurulu ile Türkiye Belediyeler Birliği tarafından organize edilen 6360 sayılı kanunun bilgilendirme toplantısının birlikte planlandığını belirten Valilik, yılın ilk ayı olmasından ötürü, kurumların yatırım ve ödenekleri henüz belli olmadığından, toplantının zamanında ve yeterli sürede sonlandırıldığını açıkladı. Valilik açıklamasında 6360 sayılı kanunla ilgili bilgilendirme toplantısına öğleden sonra devam edildiğini bildirdi.