CÜBBELİ'DEN "EŞEĞİN KULAĞINA SU KAÇIRAN" VİDEO

CÜBBELİ'DEN "EŞEĞİN KULAĞINA SU KAÇIRAN" VİDEO

AKP iktidarı Fethullah Gülen Cemaatinden hiç ders almamış gibi diğer cemaatlere akıl almaz bir destek sağlayınca artık ağızlarından çıkanı duymayan din canbazları "eşeğin kulağına su kaçırttı" atasözünü bile aratır oldular

Gemi o kadar azıya aldılar ki kendileri gibi düşünmeyen herkesi kafir, söylediklerini küfür ilan ederek hedef göstermeye devam ediyorlar. Bilim ve fen düşmanlıkları o kadar ileriye gitti ki, onlara göre yeryüzünde tüüm kitaplar kalkmalı bilim olarak sadece "Din kitapları" okutulmalı. Oda Tv.de yer alan habere göre, daha önce cinsel taciz ile suçlanan ve Cübbeli Ahmet olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, yayınladığı konuşmasında, Dünyaca ünlü 2 bilim adamı, İbn-i Sina ve Farabi'nin kafir olduğunu iddia etti.

“İŞİ AKLA DAYATTIĞI İÇİN KAFAYI YEMİŞLER”

Cübbeli Ahmet “Gökleri Allah’ın yok etmesini mümkün görmüyorlar. Kuranda ‘Allah her şeye kadirdir’ diye ayet var. İbn-i Sina, Farabi cahil değil, allame cihan, kuranı mı bilmeyecek? Akıl süzgecinden geçiriyor. İşi akla dayattığı için kafayı yemişler" ifadelerini kullandı.

“YAPAN YOK DEMEKTİR”

Cübbeli Ahmet "Gezegenlerdeki düzenin, uzaydaki hareketlerin binlerce yıldır şaşmayan, değişmeyen sistemin bozulmasını mümkün görmüyorlar” ifadelerini kullandıktan sonra sözlerine “Bu ne demek? Allah’ın buna gücü yetmez demek. Bunu Allah böyle ayarlamadı, kendi kendine var oldu demek. Çünkü birisi yaptığına inanırsan, yapanın bozacağına da inanırsın. Bu bozulmaz dediğin anda yapan yok demektir" diye ekledi.

“KAFİR SAYDIĞI NOKTA NE?”

"Farabi'leri, İbn-i Sina'ları, İmam Gazali'nin kafir saydığı nokta ne?” diye soran Cübbeli Ahmet “Kıdem-i Alem. Yani evveli yoksa bu alemin, sonradan yok olması da imkansızdır. Bir şeyin evveli yoksa o kendi kendine var demektir. İslam’a göre kendi kendine var olan tek şey Allah’tır" ifadelerini kullandı.

“BAZI MÜSLÜMAN GEÇİNENLER…”

Cübbeli Ahmet ayrıca yayınladığı "İbn-i Sina'ları Müslüman sayana şaşılır, kamil Müslüman sayana daha şaşılacak durumdadır" başlıklı videosunda "Şuanda İbn-i Sina'yı, Farabi'yi Müslüman bilenler çoğunluktur. Ancak İmam Gazali'yi bilen bu işi biliyor. Bazı Müslüman geçinenler, İlahiyat'ta görevli profesörlerin çoğuna sorsan İbn-i Sina çok Müslüman ve mübarek. Çünkü kafaları uyuyor. Akıl ve mantık ya... Süzgeçten geçiriyor ya bunlar, elekten geçerken kendileri yukarıda eleğin üstünde takılıyorlar aşağıya geçemiyorlar” dedi.

İBNİ SİNA VE FARABİ KAFİR

Kaynak:Haber Kaynağı