Çorum'da genç kadını feci şekilde döverek öldürdüler

Çorum'da genç kadını feci şekilde döverek öldürdüler

Çorumda bir hastanenin acil servisine gelen bir araçtan feci şekilde dövülerek öldürülmüş Canan Güler ve karnından vurulmuş Özgür kaya çıktı.

ÇORUM’da 24 yaşındaki Canan Güler, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce dövülüp, boynu kırılarak öldürüldü, yanındaki 21 yaşındaki Özgür Kaya ise karnından tabancayla vurularak ağır yaralandı. İşin ortaya çıkması ise daha da ilginç

HASTANEYE GELİP YARDIM SİTEDİ

Çorum Bahçelievler Mahallesi’ndeki Elitpark Hastanesi acil servisinin önüne 19 AU 427 plakalı otomobilin sürücüsü Özgür Kaya, yanındaki Canan Güler ile kendisinin yaralı olduğunu söyleyip, personelden yardım istedi. 

GENÇ KADIN FECİ ŞEKİLDE ÖLDÜRÜLMÜŞ

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, Canan Güler’in yaşamını yitirdiği belirlendi. Genç kadının vücudunun birçok yerinde morluklar olduğu, ayrıca boynunun kırıldığı tespit edildi. 

Karnından tabancayla vurulan Özgür Kaya ise ilk müdahalesinin ardından ambulansla Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekiplerinin araçta yaptığı incelemede, kurşun delikleri olduğu belirlendi. 

SALDIRGANLAR ARANIYOR

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, şüpheli ya da şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

İlgili Haberler