ÇÖP CİNAYETİNDEN DRAM ÇIKTI

ÇÖP CİNAYETİNDEN DRAM ÇIKTI

İzmir’in Bayraklı İlçesi’nde, evlerinin önüne bıraktıkları çöp ve hurda tahtalar yüzünden tartıştıkları komşuları M.K. tarafından..

TOPRAĞA VERİLDİ

İzmir’in Bayraklı İlçesi’nde, evlerinin önüne bıraktıkları çöp ve hurda tahtalar yüzünden tartıştıkları komşuları M.K. tarafından tabancayla vurularak öldürülen 5.5 aylık hamile Duygu Karaca’nın cenazesi, Beş Kubbeli Camii’e götürüldü. Burda ikindi vakti kılınan namazın ardından Duygu Karaca’nın cenazesi, Doğançay Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı. Ceneza namazına katılan Karaca’nın annesi Filiz Karaca ile nikahsız olarak birlikte yaşadığı Mehmet Çetin’in oldukça üzgün olduğu gözlendi. Ayrıca her ikisinin de olay sırasında ve sonrasında yaşadıkları kriz sırasında kolundan yaralandıkları öğrenildi.

BİR HİÇ YÜZÜNDEN

İzmir’in Bayraklı İlçesi’nde çöp konulan yer konusunda çıkan tartışmada komşusu M.K. tarafından tabancayla vurulan Duygu Ersoy hayatını kaybetmişti.

Ersoy’un 5 aylık hamile olduğunu söyleyen yakınları sinir krizi geçirdi. Olay, saat 17.00 sıralarında 1620/43 sokak 12 numaradaki evde meydana geldi. M.K. ile kapı komşusu Duygu Ersoy arasında, bir süredir çöp konulan yer konusunda devam eden anlaşmazlık yine tartışmaya dönüştü.

Belediyeden emekli 61 yaşındaki M.K., tartışma sırasında 20 yaşındaki Duygu Ersoy’u yanında bulunan ruhsatsız tabancayla vurarak yaraladı. Ağır yaralanan Duygu Ersoy, kaldırıldığı Ege Üniversitesi Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Duygu Ersoy’un hastaneye gelen yakınları sinir krizi geçirdi. Görgü tanıkları Duygu'nun tartışma sırasında, kardeşini korumak için ona siper olduğu ve kurşunlara bu yüzden hedef olduğunu anlattılar.

 

ÇÖP CİNAYETİNDEN DRAM ÇIKTI

ÇÖP CİNAYETİNDEN DRAM ÇIKTI

Kaynak:Haber Kaynağı