Çocuklarını fırına attı ve öldürdü

Çocuklarını fırına attı ve öldürdü

ABD, korkunç bir annenin yarattığı dehşeti konuşuyor. Atlanta kentinde yaşayan Lamora Williams'ın 1 ve 2 yaşlarındaki iki çocuğunu evdeki fırına kapattığı ve fırını yaktığı açıklandı.

ABD basınında yer alan habere göre 4 çocuk annesi ve bekar olan 24 yaşındaki Lamora Williams, korkunç bir cinayet işledi. Hakkında tutuklama emri çıkarılan Williams’ın 1 yaşındaki çocuğu Ja’Karter Williams ve 2 yaşındaki Ke’Younte Penn’i öldürdüğü iddia edildi.
Atlanta’nın yerel gazetelerinde yer alan habere göre ise Williams, çocukları korkunç bir şekilde öldürdü. Cinnet geçirdiği tahmin edilen Williams’ın çocuklarını evdeki fırına kapattığı ve daha sonra bunu açtığı belirtildi.

firin

Korkunç bir saldırı gerçekleştiren Williams daha sonra hayatını kaybeden çocukların fotoğrafını babalarına gönderdi. Williams, Jameel Penn ile görüntülü görüşme yaptıktan sonra gördükleriyle şok olan adam polisi arayarak ihbar etti. Yaşananların ardından açıklama yapan acılı baba, “Çocuklarım benim her şeyimdi fakat hepsi gitti. Ben artık mutsuz ve ruhsuz bir insanım” dedi.


Çocukların ölüm sebebiyle ilgili resmi bir açıklamanın otopsinin ardından yapılacağı kaydedildi. Gözaltına alınan Williams, cinayet işlemediğini savurken ifadesinde, “Ben Cumartesi günü evde değildim. Eve geldiğimde çocukları ölü buldum” dedi.
Constitution Journal’a konuşan Williams’ın tanıdıkları, “Akli dengesi yerinde değil” yorumunu yaptı.

İlgili Haberler