ÇOCUK SÜRÜCÜ KALDIRIMA ÇIKTI ; 1 AĞIR 3 ÇOCUK YARALI

ÇOCUK SÜRÜCÜ KALDIRIMA ÇIKTI ; 1 AĞIR 3 ÇOCUK YARALI

Vatandaşlar tarafından yakalanan E.B. polise teslim edildi. Dehşet anı, bir evin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

DENİZLİ'de, engelli ağabeyini gezdirmek için ailesinden habersiz otomobili alan 12 yaşındaki E.B., aşırı hızla gittiği sokak arasında, kaldırımda oynayan üç çocuğa çarparak altına aldı.

EVİN GÜVENLİK KAMERASI KAYITLARI ŞOK ETTİ

Kaza anı bir evin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Kazada yaralanan çocukların aileleri, sinir krizi geçirdi.

ENGELLİ AĞABEYİNİ GEZDİRMEK İSTEMİŞ

Dehşet veren kaza, bugün saat 17.30 sıralarında, Hürriyet Mahallesi 1050 Sokak'ta meydana geldi. 12 yaşındaki E.B., bedensel engelli ağabeyini gezdirmek için ailesinden habersiz 20 BJZ 35 plakalı otomobili aldı.

AŞIRI HIZ YAPMIŞ

Sokak aralarında aşırı hızla giden E.B., 1050 sokakta, otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, ilkokul ve ortaokul öğrencileri olan ve sokakta kaldırımda oynayan Sude Acar (7), Haktan Güner (11) ve Samet Güner'e çarparak altına aldı. Kazanın ardından E.B. otomobilde engelli ağabeyini bırakarak kaçtı. Vatandaşlar tarafından yakalanan E.B. polise teslim edildi. Dehşet anı, bir evin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

ÇOCUKLARDAN BİRİ AĞIR YARALI

14-012.jpg

İhbar üzerine kaza yerine gelen acil yardım ekipleri, vatandaşlar tarafından otomobilin altından çıkarılan çocukları Denizli Devlet Hastanesi ile Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne ambulanslarla kaldırdı. Yaralılardan sadece Haktan Güner'in hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Olay yerine gelen yaralı çocukların aileleri, sinir krizi geçirdi.

ANNE BABA KRİZE GİRDİ

Yaralı çocuklardan Sude Acar'ın annesi Leyla Acar ile engelli babası tekerlekli sandalyede krize girince yakınları ve sağlık ekipleri sakinleştirmeye çalıştı. Üzüntülü anne ve baba, hastaneye gitti. Polis, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı