ÇOCUK KAVGASI MEYDAN SAVAŞINA DÖNDÜ

ÇOCUK KAVGASI MEYDAN SAVAŞINA DÖNDÜ

ADIYAMAN'ın Gölbaşı İlçesinde, oyun oynarken tartışan akraba çocukların kavgasına aileleri de dahil oldu. Tabanca, bıçak ve sopaların da kullanıldığı kavgada 1'i polis, 12 kişi yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde Mimar Sinan Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, komşu ve akraba iki ailenin çocukları arasında oynadıkları oyun yüzünden tartışma çıktı. Çocukların ailelerinin de katıldığı tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

POLİS YARALANDI

Tabanca, bıçak ve sopaların da kullanıldığı kavganın yaşandığı mahalleye ihbar üzerine çok sayıda polis sevk edildi. Polislerin araya girmesiyle sonlandırılan kavgada polis memuru Bahadır Aydoğan ile taraflardan Bülent Yıldırım, Doğan Yıldırım, Kemal Yıldırım, Mehmet Yıldırım, Muharrem Yıldırım, Seyfettin Demir, Gamze Erdemir, Aydın Cucum, Zeynep Cucum, Gökhan Cucum ve Yıldırım Cucum yaralandı.

Olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından yaralılar ambulanslarla Gölbaşı, Besni ve Adıyaman'daki hastanelere taşınarak tedaviye alındı. Adıyaman Emniyet Müdürü Fikret Salmaner de kavganın yaşandığı mahalleye gelerek incelemelerde bulundu. Olası olumsuzlukların yaşanmaması için mahallede TOMA ile güvenlik önlemi alınırken, kavgayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı