Çocuk, çocuğu öldürdü

Çocuk, çocuğu öldürdü

15 yaşındaki çocuk, 16 yaşındaki başka bir çocuğu bıçaklayarak öldürdü.

GAZİANTEP'te 15 yaşındaki A.G., ailesine ait bakkaldan hırsızlık yaptığını iddia ettiği 16 yaşındaki M.M.T.'yi yol ortasında bıçaklayarak öldürdü. Cinayet anı çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay saat 16.00 sıralarında Seyran Tepe Mahallesi Toki Konutları'nda meydana geldi. İddiaya göre A.G., ailesine ait bakkaldan hırsızlık yaptığını iddia ettiği M.M.T. ile yolda karşılaşıp tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle M.M.T. çıkan arbedede göğsünden bıçaklandı. M.M.T., yere düşerken A.G., motosikletle olay yerinden kaçtı. Yaralı M.M.T. arkadaşlarının çağırdığı ambulansla kaldırıldığı Şehit Kamil Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Cinayet şüphelisi A.G., olaydan 10 dakika sonra Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından evinde yakalanarak Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. 

CİNAYET ANI KAMERADA

Öldürülen M.M.T.'nin bıçaklanma anı, bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendiği ortaya çıktı. Görüntülerde şüpheli A.G. ve M.M.T. önce karşılaşıp konuşuyor. Daha sonra taraflar birbirine tekme yumruk saldırıyor. Çevreden gelenler tarafları ayırıyor. Ancak daha sonra tekrar birbirine saldıran taraflardan M.M.T. göğsünden bıçaklanarak yere düşüyor. Şüpheli A.G., olay yerinden motosikletle kaçarken, çevreden gelenler ölen M.M.T için ambulans çağırıyor.