CNN Türk'ün penguenleri CNN'de alay konusu oldu!

CNN Türk'ün penguenleri CNN'de alay konusu oldu!

CNN InternationalTürk medyasının Gezi Parkı olaylarına yaklaşımını ve tutumunu ele alan özel bir haber hazırladı. Bu haber ile CNN International başta CNN Türk olmak üzere, Ntv ve Habertürk'ü eleştirdi.

Gezi Parkı protestoları sırasında CNN Türk’ün penguen belgeseli yayınlaması tüm Türkiye’nin gündemine oturmuştu... Haber kanallarının tutumu halkı tepki vermeye itmiş. Haber kanalları protestocuların da hedefine girmişti.

NTV ve Habertürk binası önnüdeki protestolar da bu bunlardan biriydi..

CNN Internatıonal bu kapsamda Türk medyasındaki krizi ele alan bir program hazırladı. Türk medyasının olayları sırasındaki tutumu üzerine Banu Güven, Aslı Aydıntaşbaş gibi gazetecilerin de olduğu bir vtr yayınlandı. Fakat en dikkat çeken bölüm CNN International’ın CNN Türk’ün penguenleri ile dalga geçmesi oldu..

Halk TV’den Erdoğan’a penguenli karşılama!

CNN TÜRK’ÜN PENGUENLERİ CNN INTERNATIONAL’DA

Başbakan Erdoğan’ın Twitter denilen bir bela var sözleriyle birlikte ele alınan medya krizi, CNN Türk, NTV, Habertük kanallarının tutumu eylemcilerin tepkileri görüntülere yansıdı.

CNN Internatıonal, CNN Türk’nü penguen belgeseli yayınladığı o anları da es geçmedi. Penguenleri ekrana taşıdı. Medyanin halini gözler önüne serdi. Sermiyan Midyat’ın CNN Türk’te penguenli tişörtüyle ortaya koyduğu de CNN International’da ele alındı..