CLİNTON'IN TEK VUKUATI MONİCA DEĞİLMİŞ!

CLİNTON'IN TEK VUKUATI MONİCA DEĞİLMİŞ!

O kadın olay oldu.

1993 ve 2001 yılları arasında ABD'nin iki dönem boyunca başkanlık görevini yürüten Bill Clinton'un, yeni çıkan bir kitap ile yasak aşk skandalının sadece Monica Lewinsky'den ibaret olmadığı ortaya çıkmıştı.

Vatan'da yer alan habere göre gizli servisler üzerine araştırmalarıyla tanınan eski gazeteci Ronald Kessler'ın yazdığı 'Başkan ve Ailesinin Gizli Detayları' isimli kitaba göre, Clinton'un gizli servis elemanlarının 'Energizer' (enerji verici) adını verdiği kadın, 'sarışın, balık etli, cana yakın ve etkileyici' olarak tanımlanıyor. İkilinin, Hillary Clinton'ın evde olmadığı zamanlarda New York'taki malikanede buluştuğu belirtiliyor.
 
BENZERLİĞİ DİKKAT ÇEKİYOR
 
İngiliz Daily Mail gazetesi, Energizer lakaplı kadının, Clintonlar'ın aile dostu olan Julie McMahon olabileceğini iddia etti. Eski bir Demokrat Partili senatörün kızı olan McMahon'ın adı, dönem basını tarafından defalarca Clinton ile anılıyordu. Ayrıca Clinton'un malikanesine yalnızca 8 kilometre uzaklıkta yaşadığı söylenen sosyete güzelinin tip olarak da, sözkonusu kadınla fiziki benzerliği dikkat çekiyor. Clinton'a yakın kaynaklardan elde edilen bilgiye göre, çapkınlığıla ünlü olan 67 yaşındaki siyasetçinin, belirli bir kadınla 13 yıl boyunca ilişki yaşadığı ve bunun diğer kadınların aksine romantik bir hale dönüştüğü iddia ediliyor.
 
YALANLAMIŞTI

3 çocuk annesi olan McMahon, 2008 yılında basının Bill Clinton ve kendisi hakkında çıkan aşk dedikodularını kesin bir dille reddetmişti. Kitapta adı onlarca kadınla anılan Clinton'un ise gözde aşkının McMahon olduğu ve kendisine yurtdışı gezilerinde de eşlik ettiği iddialar arasında.

Kaynak:Haber Kaynağı