CLİNTON KONUSUNDA ESKİ SAVCIDAN BOMBA İDDİALAR

CLİNTON KONUSUNDA ESKİ SAVCIDAN BOMBA İDDİALAR

ABD Adalet Bakanlığı'na FBI tarafından devasa bir operasyon yürütülecek ve tutuklanacak kişilerin listesi hazır halde bekleniliyor.

Aziz Doğdu / Haberartı Türk

FBI ajanları, yeniden açılan Clinton dosyasıyla ilgili yapılması planlanan her türlü operasyonu engellemek ve durdurmak ve hatta Clinton dosyasını kapattırmak için FBI'a yoğun baskı yapan Adalet Bakanlığı'na devasa bir operasyonun son hazırlıklarını tamamladı. Bu operasyonda Clinton ve ona yardım ve onunla işbirliği eden herkesin etkileneceği belirtiliyor.

ESKİ SAVCI JOE DIGENOVA MÜTHİŞ AÇIKLAMALAR YAPTI

Adalet Bakanlığı'nda eski bir savcı olan Joe DiGenova, FBI ajanlarının Adalet Bakanlığı'nın zeminine dinamit yerleştirdiklerini ve her an o kurumu çökerteceklerini söyleyerek sözlerine şunu ekledi:

ENGEL OLACAK HERKESİ ADALETİ ENGELLEMEKTEN İFŞA EDECEKLER

"FBI'daki ajanlar, bu konuda o kadar kesin kararlılar ki önlerine çıkıp kendilerine engel olmaya çalışacak herkesi adaleti engellemekten ifşa edecekler.

KRİMİNALİTE BOYUTU DİZÜSTÜ BİLGİSAYARDA

"Olayların kiriminaliye boyutu incelenen dizüstü bilgisayarda. Clinton'ın yaptığı ve söylediği her şeyin tersini yaptığının açıkça ispatı. Ayrıca, Clinton'ın ve dışişleri bakanlığı döneminde onunla çalışan herkesin birçok ağır suç işlediğini de gösteriyor. Rüşvet, gizli bilgileri güvensiz ortamda paylaşma, çocuk istismarı, pedofili, belge imha etme, vb.

ADALET BAKANLIĞI'NDAKİLER APTAL

"Adalet Bakanlığı'nda çalışanlar, aptal; oysa FBI'dakiler, son derece zeki ve kurnaz. Clinton ve ekibi o kadar aptal ve geri kafalıymış ki. E-postaların otormatik yedeklendiğini bilmiyorlarmış. 

KİBİRLİ, TEMBEL VE APTALLAR

"Clinton ve çetesi, son derece kibirli, tembel ve aptal. Ve suçüstü yakalanmalarının nedeni işte tam da budur. Unutmayınız ki Obama veya Clinton rejiminde kimse liyakat ile bugünkü yerlerine gelmedi. hepsi torpil ve rüşvetle bu pozisyonları, koltukları elde etti. 

FBI, LİYAKATA DAYANARAK İŞE ALIMLAR YAPAR

"FBI, için kimin hangi siyasi ile yakınlığı, bağı var önemsenmez. Liyakata dayalı olarak işine kim yarıyorsa onu işe alır. FBI'da çalışma, bağımsız düşünme ve çok çalışmaya ve liyakata dayalıdır. İşte bu sebepten dolayı, FBI çalışanlarının bir çoğu Clinton rejimini çökertecek operasyonu büyük bir zevkle yapacak.

FBI, ADALET VE DEMOKRASİNİN YILMAZ BEKÇİSİ OLARAK İMAJINI DÜZELTEBİLİR

"FBI'ın imajı geçen yıl ki Oregon Çiftçileri olayında büyük bir darbe yemişti. Ama şu anda hemen hemen tüm FBI çalışanları, Oregon Çiftçileri'nin haklı olduğunu anladı. Yozlaşmış rejim hepimizin düşmanı. 

ASKERİ BİR DARBE ALKIŞLANIR DURUMA GELİYOR

"FBI, kurum olarak uyanışa başladı. Ki görünen o ki Pentagon da dahil Capitol Hill koridorlarında da bu uyanış yayılıyor. Askeri darbe olasılığı bile alkışlanacak bir hale geldi adeta. 

ÜÇ AŞAMALI PLAN

"Vatansever Amerikalılar için önemli olan vatanlarıdır. İşte tam da bu noktada eğer FBI, Clintonlara karşı başarısız olursa şu üç aşama uygulanacak.

1. AŞAMA: Tüm FBI ve diğer istihbarat teşkilatlarının köstebekleri devrede (bu süreç şu anda işlemekte ve tahminen seçim gününden hemen önce Hillary oyun dışı kalacak)

2. AŞAMA: ABD Ordusu (Washington'un silahla bir şekilde istila edilmesi, Clinton ve çetesinin alaşağı edilmesi ve adil ve özgür seçim ortamının yeniden restore edilmesi)

3. AŞAMA: Halk ayaklanması (Halkın silahlarla Washinton'ı istila etmesi)

CLINTON KAZANIRSA ABD PARAMPARÇA OLACAK

"Bu üç aşamanın yine de başarısız olması halinde, ki çok düşük bir ihtimal, halk o zaman ne Clinton'ın başkanlığını kabul edecek ne de Adalet Bakanlığı'nı ve Anayasa Mahkemesi'ni tanıyacaktır. İşte o zaman ABD'nin ulus olarak sonu gelmiş olacaktır. 

FBI, TUTUKLANACAK KİŞİLERİN LİSTESİNİ ÇIKARTTI VE ARTIK DAKİKALARI SAYIYOR

Bu haberin yanısıra Eric Prince'in bir başka haberine göre de FBI, yapacağı devasa operasyonda tutuklanacak kişilerin listesinin hazır olduğu belirtiliyor. "FBI, ani baskınların ardından gelecek tutuklamalara olan her şey için hazır. Artık sadece dakikaları sayıyor", diye açıkladı Prince.

ADALET BAKANLIĞI NYPD'NI ENGELLEMEYE KALKTI

Prince, sözlerine şöyle devam etti: "Adalet Bakanlığı, ki biz ona Obama Adaleti diyoruz, operasyonun içeriği ve startını vereceğini açıklamak için bir basın toplantısı düzenleyecekti ki son anda Adalet Bakanlığı'nın Eric Garner'ın ölümüyle ilgili olmayan üst düzey birisinin tutuklanmasını talep edeceği tehdidiyle karşılaştı. New York Polis Departmanı da FBI'ya soruşturmaya devam etmemesi ve üstünü kapatması halinde, ellerindeki tüm bulguları halka açıklayacağını belirterek tehdit savurdu. FBI da öncelikle Adalet Bakanlığı'na operasyon yürütecek".

 

(Mike Adams ve Eric Prince'in yazılarından derlenmiştir. NaturalNews, BeforeItsNews, BlackListed News, Breaking 911 ve Breitbart News sitelerinden eklemeler yapılmıştır)

Kaynak:Haber Kaynağı