CİZRE'DE YİNE KAN AKTI 1 ÖLÜ

CİZRE'DE YİNE KAN AKTI 1 ÖLÜ

Ağır yaralanan Nazım Ölmez, yakınları tarafından Cizre Devlet Hastanesine kaldırıldı

Şırnak'ın Cizre ilçesinde 43 yaşındaki Nazım Ölmez, evinin önünde aracının patlayan lastiğini değiştirirken yüzü maskeli bir kişinin silahlı saldırısında hayatını kaybetti. Polis maskeli saldırganın kimliğini belirleyip yakalamak için çalışma başlattı.

FAİLİ MECHUL YÖNTEMLER BAŞLADI

Olay, Cizre Yasef Mahallesi Çevreyolu Sokağında saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Ticaretle uğraşan 43 yaşındaki Nazım Ölmez, evinin önünde bulunan aracının patlayan lastiğini değiştirmeye çalışırken, arkasından yaklaşan maskeli bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Yüzü maskeli saldırgan tabancayla Ölmez'in başına ateş ettikten sonra kaçtı. Ağır yaralanan Nazım Ölmez, yakınları tarafından Cizre Devlet Hastanesine kaldırıldı. Nazım Ölmez, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

SİYASİ YÖNÜ ARAŞTIRILIYOR

Silahlı saldırıdan sonra olay yerine çok sayıda polis panzerlerle gitti. Yasef Mahallesi'nin bir çok noktasına daha önce kazılan hendekler nedeniyle polis panzerleri olay yerine güçlükle gidebildi. Kuzey Irak'a ticaret yaptığı öğrenilen Nazım Ölmez cinayetinin siyasi boyutu olup olmadığı araştırılıyor. Maskeli saldırganın kimliğinin belirlenip yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

OLAY YERİNDEN İLK GÖRÜNTÜLER

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

Kaynak:Haber Kaynağı