CİNSİYET DEĞİŞTİRDİ EŞİYLE TEKRAR EVLENDİ !

CİNSİYET DEĞİŞTİRDİ EŞİYLE TEKRAR EVLENDİ !

İNGİLİZ Daily Mirror gazetesi cinsiyet değiştirerek kadın olan eşiyle tekrar evlenen kadının hikayesini manşetten verdi.Gazetedeki habere göre, 3 çocu...

İNGİLİZ Daily Mirror gazetesi cinsiyet değiştirerek kadın olan eşiyle tekrar evlenen kadının hikayesini manşetten verdi.

Gazetedeki habere göre, 3 çocuklu mutlu çiftten eski adıyla 50 yaşındaki, Andrew yeni adıyla Kate, 20 yıllık eşi Helene Ratcliffe’e kadın olmak istediğini anlatınca mükemmel aile imajlarının sallandığı anlattı. Haberde ilk defa 1986 yılında evlenen çiftin, gelinlik giyerek ikinci kez tekrar evlendiklerine dikkat çekildi. "Karım olarak onla tekrar evlenebilmek için ameliyatla kadın olan kocamı boşamak zorunda kaldım" diyerek ilginç öykülerini anlatan 43 yaşındaki Helene Ratcliffe, daha önce Andrew ismini taşıyan eşine tepki göstererken daha sonra boşandıklarını anlattı. Andrew, Kate olurken zor bir geçiş dönemi yaşıyordu. 28 yıl birlikte yaşadığı eski eşini çok seven Helene Ratcliffe, onla bu kez iki kadın olarak evlenmeye karar verdi.

 

CİNSİYET DEĞİŞTİRDİ EŞİYLE TEKRAR EVLENDİ !

Kaynak:Haber Kaynağı