CİNAYET ZANLISINA KADINLAR DESTEK ÇIKTI

CİNAYET ZANLISINA KADINLAR DESTEK ÇIKTI

"Suçsuzdur."

Antalya'da eski sevgili Semih Al'ı bıçaklayarak öldüren Selma Yıldız'a kadınlar destek veriyor. Gazeteci Ruhat Mengi de destek veren isimler arasında.

Antalya'da Salı günü kalbinden aldığı bıçak darbesi ile ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede kurtarılamayan 22 yaşındaki Semih Al'ın, tartıştığı sevgilisi Selma Yıldız tarafından bıçaklandığı belirlendi.

İddiaya göre, 3 yıllık sevgili olan 23 yaşındaki Selma Yıldız ile sevgilisi Semih Al ile arasında Elazığ’da anlaşmazlıklar çıktı. Yıldız’ın ayrılmak istemesine rağmen Al, sevgilisinin peşini bırakmadı ve rahatsız etmeye devam etti. Çiftin Elazığ’da birkaç kez karakolluk olduğu ve Semih Al’ın cezaevinde yattığı belirtildi.

Selma Yıldız ve annesi çareyi Antalya’ya taşınmakta buldu. Aradan geçen 2 aylık sürenin ardından Semih Al, Selma Yıldız’ın Antalya’ya taşındığını öğrendi. Birçok suçtan sabıkası olduğu öğrenilen Semih Al, Yıldız’ın evine geldi. 

Önceki gece eve gelen Selma Yıldız, eski erkek arkadaşı Semih Al'ı (22) evde buldu. Al ile tartışmaya başlayan Yıldız, tartışmanın büyümesi üzerine, mutfaktan aldığı bıçakla eski erkek arkadaşını kalbinden bıçakladı. 

Olay yerine çağrılan ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesine kaldırılan Semih Al, hastanede hayatını kaybetti. 
 
Selma Yıldız ve annesinin ifadesine başvuran Asayiş Şube Müdürlüğü, Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayın cinayet olduğunu belirledi.
 
Genç kızın izini kaybettirmek için 3 ay önce Elazığ'dan kente geldiği, Semih Al'ın ise, cezaevinden tahliye edildikten sonra  Yıldız'ın adresini bularak yanına yerleştiğini belirleyen polis, Al'ın sevgilisine karşı işlediği bir suçtan daha önce de ceza aldığını tespit etti.
 
Yıldız, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.
 
RUHAT MENGİ BÖYLE DESTEK VERDİ
 
Gazeteci Ruhat Mengi sosyal paylaşım sitesi Twitterdaki hesabından "bu kız kurtarılmalı" diyerek destek çağrısında bulundu.
 
r2-002.pngr1-002.png

Semih Al, memleketi Elazığ'ın Kovancılar İlçesi'nde toprağa verildi

Semih Al'ın cenazesi bugün memleketi Elazığ'ın Karakoçan İlçesi'ne getirildi. Al, Merkez Camisi'nde kılınan ve yakınlarının katıldığı cenaze namazının ardından Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

semih-al.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı