Cimbom çıldırdı!

Cimbom çıldırdı!

Galatasaray'ın hedefinde Sneijder'den sonra Boateng var

Cimbom çıldırdı!
12.01.2013 11:45
 
 
Galatasaray'ın hedefinde Sneijder'den sonra Boateng var
 
Aslan'ın, Sneijder'den sonra Milanlı Boateng'le de ilgilenmesini La Gazetta dello Sport, 'Anneciğim Türkler' başlığıyla duyurdu.
 
Galatasaray’ın, İnter’in Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder’le ilgilenmesi sonrasında bir de adının Milan’ın başarılı futbolcusu Kevin Prince Boateng’le birlikte anılması, İtalyanlar’da büyük yankı yarattı. Çizme’de son günlerde moda Galatasaray olurken, Sneijder’in ardından bu kez de Boateng’e 15 milyon Euro gibi bir rakamın verileceği iddiasını La Gazetta dello Sport, ‘Anneciğim Türkler’ başlığıyla okuyucularına duyurdu. Çizme’nin önde gelen gazeteleri La Gazzetta dello Sport, Corriere dello Sport ve Tuttosport, Galatasaray-Sneijder flörtüne büyük yer verirken, bu transferin bitmesi sonrasında ibrenin Boateng’e yöneleceğine vurgu yaptı.
 
Galliani: Takımda kalacak
 
Ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken, Milan’ın 2. Başkanı Adriano Galliani, Boateng’le ilgili olarak kesin ifadeler kullandı. Basının karşısına çıkan İtalyan temsilcisinin 2. patronu, “ Kevin-Prince satılık değil. O, Milan ’da kalacak. Onu kesinlikle göndermiyoruz. Ayrıca diğer adı geçen isimlerden Ignazio Abate de bir yere gitmeyecek” yorumunu yaptı.