CİHATÇILAR HALEP'DEN GİTTİ VAHŞET GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

CİHATÇILAR HALEP'DEN GİTTİ VAHŞET GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Halep'in cihatçıların elinden geri alınmasından sonra ortaya çıkan görüntüler, din uğruna yapılan savaşta vahşetin boyutunu böyle gözler önüne serdi.

Halep'i boşaltan cihatçıların arkalarında bıraktıkları bir çok vahşet görüntülerine bir yenisi eklendi. Savaşın en korkunç ve insanlık dışı boyutu olan kimyasal silah kullanımında cihatçı örgütlerin ne denli acımasız olduğunun belgeleri izleyenleri bir kez daha düşünmeye sevketti.

BUNLARI KİMLER VERDİ

Bu silahlar nereden gitti, kimler verdi ve önemlisi Müslüman olduklarını iddia eden bu kanlı katiller bu silahları diğer müslümanlara karşı neden kullandı.

KORKUNÇ ZEHİRLİ MADDE

Depolarından kimyasal silah yapılan zehirli maddeler ele geçti. Bu da din savaşlarının vahşetinin nerelere kadar gidebileceğini  net olarak ortaya koyuyor.

SURİYE ORDUSUNA KARŞI KULLANMIŞLAR

Haber Sputnik’te yer aldı.cihatçıların korkunç derecede zehir etkisi bulunan kimyasal bombaları Suriye ordusuna karşı kullandığını teyit eden bir kaynak, örnek olarak Halep'in güneybatısındaki Hafız Esad Askeri-Teknik Akademisi'ne yapılan kimyasal saldırıyı gösterdi. 

'ZEHİRLİ MADDELER ABD YAPIMI' 

Sputnik’in kaynağı, yapılan ekspertiz çalışmaları sonucunda zehirli maddelerin ABD yapımı olduğunun, bombanın ise Halep'te imal edildiğinin tespit edildiğini ileri sürdü.
 

Ancak bu kimyasal malzemelerin ABD'mi yoksa başka bir müttefikleri yoluyla sağlanıp sağlanmadığı bilinemiyor. 

Yapılan araştırmada sözkonusu kimyasalların çeşitli sektörlerde kullanıldığı ve dünyanın bir çok bögesindeın temin edilebileceği ileri sürüldü.

22-022.jpg

twitter-009.jpg

face-begen.png

 

İlgili Haberler