CİHAN HABER AJANSI'NA DA KAYYUM ATANDI

CİHAN HABER AJANSI'NA DA KAYYUM ATANDI

İSTANBUL 1. Sulh Ceza Hakimliği, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi üzerine, Cihan Haber Ajansı ve Reklamcılık A.Ş.'ye kayyumatadı. CHA'ya atanan kayyumlar, Zaman Gazetesi'ne atanan kayyumlarla aynı isimlerden oluştu.İstanbul...

İSTANBUL 1. Sulh Ceza Hakimliği, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi üzerine, Cihan Haber Ajansı ve Reklamcılık A.Ş.'ye kayyum atadı. CHA'ya atanan kayyumlar, Zaman Gazetesi'ne atanan kayyumlarla aynı isimlerden oluştu.

AYNI İSİMLER ATANDI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Cihan Haber Ajansı ve Reklamcılık A.Ş.'ye de kayyum atanmasını talep etti. Başvuruyu değerlendiren İstanbul 1. Sulh Ceza Hakimliği, Sezai Şengönül ile avukatlar Tahsin Kaplan ve Metin İlhan'ın, Cihan Haber Ajansı ve Reklamcılık A.Ş.'ye kayyum olarak atanmasına karar verdi.

AYRICA ÜCRET TAKDİR EDİLMEDİ

Hakimlik, atanan kayyumların, Zaman Gazetesi'nin de içinde bulunduğu Feza Gazetecilik A.Ş.'ye atanan kayyumlarla aynı olduğuna, bu nedenle yeni bir ücret takdirine yer olmadığına hükmetti.


Mahkeme, kayyum olarak atanan kişilerin derhal toplanarak, Yönetim Kurulu Başkanı'nı kendi arasından seçmesine karar verirken, şirketin faaliyetlerini yönetmeyi derhal devralmalarına hükmetti.

Kaynak:Haber Kaynağı