CHP'YE SALDIRI

CHP'YE SALDIRI

.

 CHP BEYLİKDÜZÜ DAYANIŞMA EVİNE SALDIRI

CHP Beylikdüzü Gürpınar Dayanışma Evi dün gece saat 4 sularında kimliği belirsiz iki kişi tarafından taşlı saldırıya uğradı. Çevresi tamamen camlarla kaplı binanın büyük bölümünün camları saldırganlar tarafından kırıldı. Güvenlik kameraları görüntülerinde, iki saldırganın camları taşlarla kırarken, çevreden gelenleri görerek kaçtıkları tespit edildi. Olayın ardından Dayanışma Evi’ne gelen emniyet görevlileri tutanak tuttular.

Olay bölgesi güvenlik güçlerinden alınan bilgilere göre, güvenlik kamerasında ki görüntülerde, 2 kişi olan saldırganların 3 kişi olduğu görgü tanıkları ifadelerinden anlaşılıyor. Saldırganların yüzlerine maske taktıkları bu nedenle kimliklerinin tespit edilmesinde zorluklar bulunduğu öğrenildi.

PROVAKASYON DEVREDE
CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, yerel seçim öncesinde düzenlenen saldırıyı kınadıklarını, ilçede barış ve huzur içinde geçen seçim sürecini kimsenin baltalamaya gücünün yetmeyeceğini açıkladı.


Seçim sürecinde Türkiye’nin farklı yerlerinde seçim ya da parti ofislerine düzenlenen saldırıların amacına ulaşmayacağını söyleyen İmamoğlu, “Beylikdüzü’nde ‘yardımlaşma kültürünü’ oluşturmak amacıyla açtığımız Dayanışma Evlerimizde vatandaşlarımız partili-partisiz ayrımı yapılmadan ağırlanıyor, yardım alıyor, taziye, kına, nişan, iftar ve her türlü ağırlama etkinlikleri için evlerimizi kullanabiliyor. Bu nedenle saldırının hangi amaçla düzenlendiğini anlamakta güçlük çekiyoruz” dedi.

SALDIRGANLAR BULUNSUN
CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Yaşar Genç, Beylikdüzü’nde 5 mahallede bulunan Dayanışma Evlerinin üç yılı aşkın süredir binlerce vatandaşa hizmet verdiğini belirterek, “Saldırganların bir an önce bulunmasını istiyoruz. Evimizi en kısa sürede yeniden hizmete açacağız. Dayanışma Evlerimiz yerel seçim döneminde de partili-partisiz ayrımı yapmadan tüm vatandaşlarımızı ağırlamaya devam edecek” dedi.


Kaynak:Haber Kaynağı