CHP'Lİ GENCE 11 AY ERDOĞAN HAPSİ

CHP'Lİ GENCE 11 AY ERDOĞAN HAPSİ

MANİSA'da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla yargılanan CHP Manisa İl Gençlik Kolları eski Başkanı Serdar Bozyaka, 11 ay 20 gün hapis cezasına çarptırıldı.Manisa'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret...

MANİSA'da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla yargılanan CHP Manisa İl Gençlik Kolları eski Başkanı Serdar Bozyaka, 11 ay 20 gün hapis cezasına çarptırıldı.

TEMYİZ EDECEKLER

Manisa'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettikleri gerekçesiyle Kula Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanan CHP'li 6 gencin davası sonuçlandı. Bugün görülen duruşmada 6 gençten Zafer Kolkıran beraat ederken, CHP Manisa İl Gençlik Kolları eski Başkanı Serdar Bozyaka 11 ay 20 gün hapis cezası aldı. Diğer sanıklar Halil Cankaya, Doğan Aksoy, Ladin Mingir ve Aykut Sağlam hakkında ise hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verildi.

CHP Manisa İl Gençlik Kolları eski Başkanı Serdar Bozyaka, duruşmanın ardından yaptığı açıklamada kararı temyiz edeceğini belirterek şöyle dedi:

YILLARDIR DİRENİYORUZ

"Özgürlükleri kısıtlayan, hukuku katleden, doğayı ve çevreyi mütahitlerine peşkeş çeken, yolsuzluklara bulaşmış ve her geçen gün daha da diktatörleşen bir kişiye karşı yıllardır direniyoruz. Bizi korkutmaya da çalışsalar, zulüm de etseler, bizleri işimizle aşımızla tehdit de etseler yılmayacağız, korkmayacağız, sinmeyeceğiz. Gerçekleri söylemekten, bu gerçekleri yüzlerine haykırmaktan geri durmayacağız."

 

Kaynak:Haber Kaynağı