CHP'Lİ BÜYÜKŞEHİR ŞİRKETİNE OPERASYON 3 GÖZALTI

CHP'Lİ BÜYÜKŞEHİR ŞİRKETİNE OPERASYON 3 GÖZALTI

Başkan Çerçioğlu, "Operasyon mu denir ne denir bilmiyorum.

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'DAN DEĞERLENDİRME

CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, gıda ve otopark alanında faaliyet gösteren belediye şirketi AYBEL'e yönelik operasyonu değerlendirdi. Başkan Çerçioğlu, "Operasyon mu denir ne denir bilmiyorum.

ARKADAŞLARIMIZ İFADE VERİYOR

Büyükşehir'in AYBEL şirketinden 3 çalışanımız emniyete ifade verilmek üzere götürüldü. Arkadaşlar, emniyette ifadelerini veriyorlar. Gayet doğal bir şey. Hani bu ilk defa olan bir şey değil. Daha önce de emniyette ifade verildi. Bundan sonra da verilebilir. Bu arkadaşlar, 657 değildir. AYBEL A.Ş. de adı üstünde A.Ş. ve Türk Ticaret Kanunu'na göre bir şirkettir. Büyükşehir'in şirketlerinde yaklaşık 5 bin kişi çalışmaktadır, arkadaşlar. Biz çalışan arkadaşlarımızın hepsine güveniyoruz.

YANLIŞ YAPAN OLURSA

Ama 5 bin kişi içerisinde yanlış yapan olursa bu zamana kadar tarafımdan gereken yapıldı. Bundan sonra da yapılır. Ama biz Türk yargısına güveniyoruz. Bu konuda fazla bir şey söylemeye gerek yok. 3 kişi, isimlerini bilmiyorum. Bir tanesi şirketin genel müdürü. Diğeri de ikisi bankomat görevlisi. Ama dediğim gibi şu anda ifadelerini veriyorlar. Ben de bugün sabah öğrendim. Ben de bilmiyorum. Herhalde öğleden sonra açıklığa kavuşur" dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı