CHPLİ BÖKE'DEN DAVUTOĞLUNA : EŞ İÇİN KAYNAK NEREDE ?

CHPLİ BÖKE'DEN DAVUTOĞLUNA : EŞ İÇİN KAYNAK NEREDE ?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke, 7 Haziran öncesinde CHP’nin tüm ekonomik vaatlerine “Kaynak nerede?” diye soran AKP’ye aynı soruyu yöneltti.

CHP İl teşkilatı tarafından Eskişehir’de düzenlenen ‘Türkiye ekonomisi ve geleceği’ konulu toplantıda konuşan Böke, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun “Eş lazım dediğinizde önce anne babanıza gideceksiniz. İnşallah onlar size hayırlı bir eş bulacak. Bulamazsa bize başvuracaksınız” açıklamalarına değindi.

Böke, “Geçen hafta Başbakan erkeklere gelin bulacağını vadetti. Ama hangi kaynakla bulacağını açıklamadı. Veyahut da her iş kuran gence 100 bin lira vereceğini açıkladı. Ama hangi kaynakla yapacağını açıklamadı” dedi.

Gerçekçi ve dürüst siyaset yapılması gerektiğini belirten Böke şöyle devam etti: “Birbirimize çamur atarak Türkiye buraya geldi. Biz bir hükümetmişiz gibi ve iktidardaymışız açık ve şeffaf bir hükümet programı sunduk 7 Haziran’da. Alt başlıklarıyla her kalemi söyledik. Ben hükümetten şimdiye kadar hiçbir yaptıkları programla ilgili bunu duymadım.”

Kaynak:Haber Kaynağı