CHP'Lİ BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISINA SALDIRI

CHP'Lİ BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISINA SALDIRI

AYDIN'ın Didim İlçesi'nde, CHP'li Didim Belediye Başkan Yardımcısı Salih Bankoğlu, evinin önünde kimliği belirsiz bir kişinin sopalı saldırısına uğradı.Olay, bugün saat 14.30 sıralarında, Yeni Mahalle Şehit Rıdvan Çakır Caddesi'nde...

AYDIN'ın Didim İlçesi'nde, CHP'li Didim Belediye Başkan Yardımcısı Salih Bankoğlu, evinin önünde kimliği belirsiz bir kişinin sopalı saldırısına uğradı.

Olay, bugün saat 14.30 sıralarında, Yeni Mahalle Şehit Rıdvan Çakır Caddesi'nde meydana geldi. Eşiyle birlikte alışverişten dönen Didim Belediye Başkan Yardımcısı Salih Bankoğlu'na, evinin önünde, otomobilinden indiği sırada, kimliği belirlenemeyen bir kişi, sopayla saldırdı. Bankoğlu, başından hafif şekilde yaralanırken, saldırgan olay yerinden kaçtı. Şüpheliyi kovalayan ancak izini kaybeden Bankoğlu, Didim İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek şikayetçi oldu. CHP Didim İlçe Başkanı Gökmen Karataş, CHP'li Didim Belediye Meclisi üyeleri ve ilçe yöneticileri; Bankoğlu'yu yalnız bırakmadı.

SALDIRININ KİŞİSEL OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYOR

 

Emniyet binasından çıkışta açıklama yapan Bankoğlu, göreve geldikleri günden beri doğru yaptıkları işlerden yıldırmak isteyenlerin olduğunu söyledi. Bankoğlu, "Daha önce de belediyemizde görevli arkadaşlarımıza karşı da bu tip çirkin saldırılar oldu. Bu saldırı kişisel değil. Bizim ekibimize yapılan bir harekettir" dedi.

Herkese eşit mesafede durmaya çalıştıklarını ve herkesin kanuni işlerini sonuna kadar yapmaya çalıştıklarını dile getiren Bankoğlu, "Eminim ki bu saldırıyı gerçekleştiren kişiye, işlemi için hayır dediğimiz bir kişi veya kişiler teşvik etmiştir. Biz yine yerimizdeyiz ve doğru bildiğimiz işleri yapacağız. Böyle kalleşliklerle bizleri yıldırmaları mümkün değil" diye konuştu.

SALDIRIDAN 1 SAAT ÖNCE YANINDAN GEÇTİ

Olaydan bir saat önce eşiyle birlikte evinden çıkarken saldırıyı gerçekleştiren kişinin yanından geçtiğini söyleyen Bankoğlu, pazar yerinden geldiğini ve ellerinin alışveriş poşetleriyle doluyken adamın saldırdığını kaydetti.

CHP İLÇE ÖRGÜTÜ KINADI

CHP Didim İlçe Başkanı Gökmen Karataş, parti olarak saldırıyı kınadıklarını belirterek, "Yaklaşık 1.5 yıldır benzer olaylar yaşanıyor. Daha önce Ercan beye ve Sinan beye karşı bu tür saldırılar olmuştu. Fakat bu olaylar bizleri, arkadaşlarımızı yıldıracak hareketler değil. Bunun arkasında kimler varsa, bu tür olaylardan vazgeçsinler" dedi.

FOTOĞRAF

Kaynak:Haber Kaynağı