CHP'Lİ BAŞKANIN EVİNE SİLAHLI SALDIRIDA GELİŞME

CHP'Lİ BAŞKANIN EVİNE SİLAHLI SALDIRIDA GELİŞME

CHP'li Belediye Meclisi üyesi Sinan Ceyhan'ın işyerine tabancayla ateş açtıkları iddiasıyla 8 kişi gözaltına alındı.

AYDIN'ın Didim İlçesi'nde bir gün arayla önce CHP'li Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'ın evine sonra da CHP'li Belediye Meclisi üyesi Sinan Ceyhan'ın işyerine tabancayla ateş açtıkları iddiasıyla 8 kişi gözaltına alındı.

SERBEST BIRAKILDILAR

Adliyeye sevk edilen zanlılardan 3'ü Savcılık'tan, diğerleri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İNŞAAT FİRMASI ORTAKLARI

Geçen pazartesi günü önce kimsenin olmadığı bir sırada CHP'li Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'ın Çamlık Mahallesi'ndeki evinin, bir gün sonra da CHP'li Didim Belediye Meclisi Üyesi Sinan Ceyhan'ın İnönü Bulvarı'ndaki işyerinin kurşunlanmasıyla ilgili polis çalışma başlattı.

ADLİ KONTROL ŞARTI İLE

Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri dün (pazar), olayla ilgili sekiz şüpheliyi 'silahla mala zarar verme' suçundan gözaltına aldı. Gözaltına alınlar arasında Didim'deki bir inşaat firmasının ortakları olan A.O. ve Ş.O. ile B.Ö., Y.G., A.D., O.T.O., T.D. ve Ş.Ş. adlı kişilerin bulunduğu öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden A.D., B.Ö. ve Y.G., Savcılık tarafından serbest bırakıldı. Diğer şüpheliler ise tutuklanma talebiyle sevk edildiği Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nce adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı