CHP'Lİ BAŞKANDAN AKP GEÇECEK İDDİASINA TWITTER YANITI

CHP'Lİ BAŞKANDAN AKP GEÇECEK İDDİASINA TWITTER YANITI

HÜKÜMET ve AK Parti ile ilgili çok konuşulan iddialar ortaya atan twitter fenomoni 'Fuat Avni', son olarak Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu hakkında bazı paylaşımlarda bulundu. 'Fuat Avni', Recep Tayyip Erdoğan'ın,...

- HÜKÜMET ve AK Parti ile ilgili çok konuşulan iddialar ortaya atan twitter fenomoni 'Fuat Avni', son olarak Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu hakkında bazı paylaşımlarda bulundu. 'Fuat Avni', Recep Tayyip Erdoğan'ın, Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde Adnan Menderes Stadı'nın VIP Salonu'nda Başkan Çerçioğlu'na Ak Parti'ye geçmesi için şantaj yaptığını ileri sürdü. Çerçioğlu, Twitter'dan hakkındaki iddianın asılsız olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi miting için Aydın'a gelen Recep Tayyip Erdoğan'ın, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile yaptığı görüşme kentte merak konusu olmuştu. Belediye Başkanı Çerçioğlu, görüşmenin ardından konuyla ilgili olarak sadece "Aydın'ın sorunlarını ilettim" demekle yetinmişti.

CHP'Lİ BAŞKAN AKP'YE GEÇECEK Mİ?

Daha önce 1 milyona yakın takipçisi bulunan hesabı kapatılan, ardından yeni açtığı hesapla 380 bin takipçiye ulaşan Twitter fenomoni 'Fuat Avni', dünkü paylaşımları ile yine dikkat çekti. 'Fuat Avni', Aydın'daki bu görüşmeyle ilgili aylar sonra bazı iddialar ortaya attı. 'Fuat Avni', Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başkan Çerçioğlu'na AK Parti'ye geçmesi için şantaj yaptığını iddia etti. 'Fuat Avni'nin tweetlerindeki iddialar şöyle:

1.5 TRİLYONLUK YOLSUZLUK DOSYASI

"Tiran, sahil kıyısının bütünüyle CHP olmasından çok rahatsız. Özellikle Adnan Menderes'in memleketi Aydın'ı kafaya takmış vaziyetteydi. Tiran, Aydın'a mitinge gittiğinde spor salonundaki kulis odasında Aydın Belediye Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu ile özel görüşme yaptı. Tiran, Özlem Çerçioğlu ile yaptığı toplantıya sadece Emine Hanım'ı aldı. Elinde de Dar Oligarklar'ın hazırladığı yolsuzluk dosyası vardı. Ö. Çerçioğlu'na 1.5 trilyonu bulan yolsuzluk dosyasını göstererek AKP'ye geçmesi konusunda şantaj yapacaktı. Bu yüzden bizi odaya almadı. Görüşme sonrası Tiran'ın yüzü gülerken, Çerçioğlu kireç gibiydi. Tiran şantajla Aydın'ın AKP'ye geçmesini sağlayacak. Yakında kokusu çıkar."

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU: İDDİALAR ASILSIZ

CHP Kurultayı için Ankara'da olan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, hakkındaki ididalara yine Twitter üzerinden şu yanıtı verdi:

"Gerçek kimliği belli olmayan bir sosyal medya kişiliği benimle ilgili iddialarda bulundu. Söz konusu iddialar asılsızdır. Aydın'ın Belediye Başkanı olarak kentimize gelen Türkiye Cumhuriyeti başbakanını karşılamam ve uğurlamam kadar doğal birşey olamaz. Bu her şeyden önce bir devlet protokolü gereğidir. Masa başında üretilen bu iddiaların gerçekle ilgisi yoktur ve çirkin iftiralardır. Kamuoyunun bilgisine sunmak isterim."

İŞTE FUAT AVNİ İDDİASI

 

 

CHP'Lİ BAŞKANDAN AKP GEÇECEK İDDİASINA TWITTER YANITI

Kaynak:Haber Kaynağı