CHP'Lİ BAŞKANA SALDIRI

CHP'Lİ BAŞKANA SALDIRI

eçim çalışmalarına katıldıktan sonra vekilim beni evin önüne bıraktı. İki kişinin öncülük yaptığını gördüm bir kişi de sonradan arkadan geldi.

HATAY'ın CHP Kırıkhan İlçe Başkanı İsmet Buğdaycı, kimliği belirsiz kişilerin sopalı saldırısı sonucu yaralandı.

3 KİŞİ SOPALARLA SALDIRDI

CHP Hatay Milletvekili Adayı Birol Ertem'in dün seçim çalışmalarına katılan İlçe Başkanı İsmet Buğdaycı, saat 22.15'de Cumhuriyet Mahallesi'ndeki evine geldi. İddiaya göre bu sırada evin önünde bekleyen kimliği belirsiz 3 kişi, Buğdaycı'ya sopalarla vurmaya başladı. Buğdaycı, başına ve vücudunun değiş yerlerine aldığı sopa darbeleriyle kanlar içinde kalırken, saldırganlar kaçtı.

1 GECE HASTANEDE KALDI

Komşuların ihbarı üzerine olay yerine çağırılan ambulansla Kırıkhan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan İsmet Buğdaycı, başına dikiş atılıp bir gece hastanede müşahede altından tutulduktan sonra taburcu edildi. Olayı duyan CHP'liler Buğdaycı'yı evinde ziyaret etti. 

SEÇİM ÇALIŞMALARINDAN SONRA VEKİLİM EVE BIRAKTI

Hiç kimseyle bir sorunu olmadığını ve daha önce de tehdit edilmediğini belirten Buğdaycı, "Seçim çalışmalarına katıldıktan sonra vekilim beni evin önüne bıraktı. İki kişinin öncülük yaptığını gördüm bir kişi de sonradan arkadan geldi. Ellerinde kalın bir sopa gördüm" diye konuştu.

Öte yandan polis, saldırganların kimliğini tespit etmek için çalışma başlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı