CHP'li Aykut Erdoğdu'dan Skandal Ses Kayıtları

CHP'li Aykut Erdoğdu'dan Skandal Ses Kayıtları

CHP'li Aykut Erdoğdu Twitter hesabından paylaştı; Sabah ve Atv'nin satışlarıyla ilgili ses kayıtları internete servis edildi...

Başbakan Erdoğan talimat verdi, Sabah ve Atv'nin satışlarıyla ilgili iddiası içeren ses kayıtları internete servis edildi...

CHP İstanbul Milletvekili, Aykut Erdoğdu'nın Twitter hesabında paylaştığı bir ses kaydı linki gündeme bomba gibi düştü. Söz konusu talimatların Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında, Sabah ve Atv'nin satışlarıyla ilgili çarpıcı konuşmalar mevcut.

İddialara Göre, Başbakan Kalyon Grup öncülüğündeki konsorsiyumun Sabah-ATV yayın grubunu satın almasına karar veriyor. Grubu devretmeyi planladığı isimlerden Cemal Kalyoncu’yu 21 Temmuz günü akşam saatlerinde Kısıklı’daki evine davet ediyor. Konuşmalarda geçen iddialara göre Erdoğan, gurubu devralacak şirket Zirve Holdingin başına koymayı planladığı Ömer Faruk Kalyoncu’nun da, görüşmede hazır bulunmasını istiyor. Bu kayıtlar gerçekse tüm bu işler için Binali Yıldırım'ı görevlendiriyor. 

KILIÇDAROĞLU BU GÜN SORMUŞTU

  CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ise bu gün gerçekleştirdiği Gurup Toplantısında "Sabah Gazetesi ve ATV'yi kasdederek, patronları kim bunların diye sormuştu?" İşte CHP liderinin o sözleri: "Medyaya söyledim, Allah aşkına Türkiye’nin en büyük gazetelerinden birisi patronu kim belli değil. İsmini de vereyim canım ne olacak, Sabah Gazetesi'nin patronu kim? Takvim Gazetesi, kim bunların patronu? Bazı televizyon kanalları belli devrelerle belli kişilere veriliyor, şu kadar süreyi sen, ondan sonraki süreyi sen alıp götüreceksin diye. Kim veriyor bu talimatı? Kim bu koordinasyonu yapıyor? Başçalan yapıyor."

İşte Erdoğdu'nun paylaştığı O ses Kaydının Yer aldığı SİTE http://vimeo.com/85273154





KAYITLAR HAKKINDA EMRE USLU BU YORUMU YAPTI

Kayıtların sosyal medyada duyulması üzerine bir takipçisinin uyarısı üzerine, ses kayıtlarının bulunduğu siteden dinlediği anlaşılan Taraf Gazetesi Yazarı Emre uslu ise Twitter Hesabından şu yorumu yaptı.



Kaynak:Haber Kaynağı