CHP'li 5 Milletvekili Fethullah Gülen İle Görüşecek

CHP'li 5 Milletvekili Fethullah Gülen İle Görüşecek

CHP'DEN FETHULLAH GÜLEN AÇILIMI İDDİASI

CHP'DEN FETHULLAH GÜLEN AÇILIMI İDDİASI

CHP'li 5 vekilin ABD'de yaşayan Fethullah Gülen ile görüşeceği iddiası ortaya çıktı. İnternet Haber sitesin de ki habere göre TUSKON adlı cemaate yakın iş adamları birliği davetine katılan CHP li 5 vekil Fethullah Gülen ile de görüşecek. Konu ile ilgili çıkan haber şöyle

Fethullah Gülen için ağır eleştiriler yapan ve cemaat üyeleri için zaman zaman ABD ajanı nitelendirmesi yapan CHP'den şaşırtan adım. CHP'nin altı milletvekilinin TUSKON'un davetlisi olarak ABD'deki toplantıya katılmalarının ardından Gülen ile görüşmeleri bekleniyor.
 
Fethullah Gülen'e yakınlığıyla bilinen TUSKON adlı iş adamları birliği, ABD'de düzenlediği geziye CHP'li altı milletvekilini götürdü. 
 
Gercekgundem.com'un haberine göre CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Milletvekilleri CHP Dışişleri Komisyonu Üyesi Faik Tunay, Mehmet Ali Susam, Engin Özkoç ve Ali Demirçalı da TUSKON'un davetlisi olarak ABD'ye gitti.
 
Türk - Amerikan Konvansiyonu adlı oluşumun toplantısında CHP'li Günaydın'ın konuşma yapacağı öğrenildi. Gezinin sponsorları arasında Ziraat Bankası ile Zaman Gazetesi'nin olması da dikkat çekti. Toplantının Washington'da yapılacağı belirtildi.
 
CHP'li milletvekilleri hafta sonu Türkiye'ye dönecek ve ABD izlenimlerini Kemal Kılıçdaroğlu ile paylaşacak.