CHP'DEN YENİ "BİLAL" TAPELERİ

CHP'DEN YENİ "BİLAL" TAPELERİ

CHP Genel sekreteri Gürsel Tekin basın toplantısıyla Başbakan Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın yeni tapelerini duyurdu.

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin bir basın toplantısı düzenleyerek yeni bir 'Bilal' skandalının tapesini basına dinletti. Tekin "Milli Eğitimi ne hale getirdiklerini göreceksiniz" diyerek tapeyi sinevizyonla yayınladı.

İMAM HATİPLERİ YAYGINLAŞTIRIN TALİMATI
Yayınlanan tapede TÜRGEV Mütevelli Heyeti üyesi, Başbakan Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın İmam Hatip'lerin yaygınlaştırılmasına ilişkin telefon görüşmesinin kaydı yer alıyor.
Tekin, "Gördüğünüz gibi bilal Erdoğan paraları sıfırlamakla yetinmemiş ve milli eğitimi sıfırlamak için talimatlar veriyor. Görülüyor ki afet yasası denilen deprem anında uygulanması gereken yasanın burada uygulandığını görüyoruz. 10 Ağustos'ta seçime giderken milletin adamlarının milleti nasıl soyduğunu görüyorsunuz. Kızl erkekli devlet yurtlarının Milli Eğitim Bakanının olduğunu sanırdık. demkki bu ülkenin milli eğitim bakanı yokmuş. Bu ülkenin bilal'i varmış. Milli eğitimin nasıl dizayn edileceğinin talimatları veriliyor. İmarla ilgili talimatların asıl verildiğini görüyoruz. Afet Yasası maddeleri din iman adına kullanılmış" diye konuştu.

Kaynak: GerçekGündem