CHP'den Tepki Bu Şekilde geldi

CHP'den Tepki Bu Şekilde geldi

CHP'nin, Abdullah Öcalan bildirisine tepkisi dev Türk bayrağı ile oldu

DEV BAYRAK ASILDI

CHP dün yapılan Diyarbakır mitinginde okunan Abdullah öcalan bildirisinin ardından sessizliğini bu şekilde bozdu. Ankara Balgat semtinde bulunan CHP Genel Merkezinde dev bir Türk bayrağı aslıdı. İlk tepkiyi dün Genel Başkan yardımcısı Gürsel Tekin" Söyleyeceklerimizi Başbakan Erdoğan'ın yorumlarını aldıktan sonra açıklayacağız. Bizim muhatabımız Abdullah Öcalan değil, Başbakan Erdoğandır." şeklinde vermişti.

Başbakan Erdoğan ise konu ile ilgili sorulara "açıklamayı olumlu buluyorum." şeklinde yanıtlamıştı. CHP'de süren sessizlik bu gün şekillenmeye başladı. İlk olarak CHP Genel Merkezi binasına dev bir Türk Bayrağı asıldı. Ardından ise Kılıçdaroğlu, bir cümlelik tepkisini Twitter de ki resmi hesabından yaptı.

ÇATMA KURBAN OLAYIM

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sürecin geldiği bu aşamaya, popiler sosyal medya sitesi Tweeter'den yaptığı kısa açıklama ile tepkisinin ne olacağının ip uçlarını verdi.
İstiklal Marşı'dan bir cümle yazarak, konuya nasıl yaklaşacaklarının da ip ucunu veren Kılıçdaroğlu'nun mesajı şöyle oldu.