CHP'DEN SEÇİM ÇALIŞMASI DEVRİMİ

CHP'DEN SEÇİM ÇALIŞMASI DEVRİMİ

CHP Ankara milletvekili adayları çalışma bölgelerindeki esnafı, pazar yerlerini ziyaret etti. Çalışmalara CHP Ankara İl Yöneticileri, Kadın ve Gençlik Kolları ve gönüllüler de eşlik etti. Adayların, kahve ziyaretlerinde en sık konuşulan...

CHP Ankara milletvekili adayları çalışma bölgelerindeki esnafı, pazar yerlerini ziyaret etti. Çalışmalara CHP Ankara İl Yöneticileri, Kadın ve Gençlik Kolları ve gönüllüler de eşlik etti. Adayların, kahve ziyaretlerinde en sık konuşulan konu ise emeklilere verilecek 2 maaş ikramiye ve aile sigortası oldu.

İLÇE İLÇE GEZİYORLAR

CHP Ankara milletvekili adaylarından Akyurt, Ayaş, Beypazarı, Nallıhan, Şereflikoçhisar, Evren, Gölbaşı, Mamak, Keçiören, Sincan, Etimesgut, Yenimahalle, Altındağ ilçelerinde seçmenle buluştu. Necati Yılmaz ve Gamze Taşcıer Sincan, Hikmet Tepe ve Selahattin Emre Etimesgut, Bülent Kuşoğlu Mamak, Aylin Nazlıaka ve Emre Doğan Gölbaşı, Levent Gök ve Birsen Temir Şereflikoçhisar, Ali Haydar Hakverdi ve Erdoğan Kılıç Akyurt, Şenal Sarıhan ve Ozan Barış Vural Ayaş, Haluk Koç Keçiören, Murat Emir ve Selma Ergen Yenimahalle, Nihat Yeşil Altındağ, Ali Rıza Erbay ve Abidin Şahin Beypazarı ve Semra Dinçer ve Haydar Doğan Nallıhan ilçelerinde çalışmalarda bulundu.

Esnafları ziyaret eden ve alış veriş yapan milletvekili adayları seçim bildirgesinde açıklanan konularda seçmene bilgi vererek oy istedi. Adayların, kahve ziyaretlerinde en sık konuşulan konu ise emeklilere verilecek 2 maaş ikramiye ve aile sigortası oldu.

 

Kaynak:Haber Kaynağı