CHP'den AKP'ye Müthiş Gol

CHP'den AKP'ye Müthiş Gol

MUHARREM İNCE GOLÜ ATTI
Coşkun, Yalova Süper Amatör Küme takımlarından Acarspor'un sezon açılışına katıldı. İnce ve Coşkun, sahaya inerek karşılıklı paslaştı ve penaltı atışı yaptı. Coşkun'un penaltısını kurtaran İnce, Coşkun'un koruduğu kaleye golü attı.
 
Yalova'nın köklü kulüplerinden olan ve geçtiğimiz sezon sonunda Süper Amatör Küme'ye yükselerek yeni sezonda bu ligde şampiyonluk mücadelesi verecek Acarspor'un 2013-2014 sezon açılışı, Atatürk Stadyumu'nda gerçekleştirildi. Açılışa siyasetin ve sporun önde gelen isimleri katıldı. CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, AK Parti Milletvekili Temel Coşkun, AK Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan, CHP Belediye Başkan Aday Adayı Vefa Salman, MHP Belediye Başkan Aday Adayı Adnan Kırtay, Acarspor Kulübü Başkanı Mehmet Ali Uzman, Acarspor Kulübü Kurucusu Çetin Zenginler ve çok sayıda davetlinin yer aldığı sezon açılışı renkli görüntülere sahne oldu. 
 
Açılış konuşmaları ve toplu fotoğraf çekiminin ardından CHP'li İnce ve AK Parti'li Coşkun, yeşil saha topla birbirlerine pas verdi. Daha sonra Coşkun, İnce'ye, "Muharrem Bey geçecek misin kaleye" dedi. İnce de Coşkun'un bu isteğini kırmadı ve kaleye geçti. Topun başındaki Temel Coşkun'un vuruşunu Muharrem İnce köşeyi iyi tahmin ederek çıkardı. Daha sonra topun başına geçen Muharrem İnce ise vuruşunu golle sonuçlandırdı. Penaltıdan sonra ikili birbirini tebrik ederken, Coşkun, "Bak hakem orada" derken, CHP'li İnce ise "Berabere berabere" diyerek penaltıların galibinin olmadığını söyledi. Ardından tribüne çıkan ikili, tebrikleri kabul ettikten sonra stattan ayrıldı. Sezon açılış töreninin devamında Acarspor A Takımı ile genç takım futbolcuları gösteri maçı yaptı ve program sona erdi.