CHP'de Şok İstifa

CHP'de Şok İstifa

CHP'DE ŞOK ÜSTÜNE ŞOK
 
CHP'de Bilgi ve İletişim Teknolojileri'nden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı görevini yürüten Emrehan Halıcı istifa etti. Halıcı'nın istifası CHP'de şok etkisi yarattı. Emrahan Halıcı Uzun süredir, seçimlerde yapılan usulsüzlükler konusunda önlemler üzerinde çalışıyordu.
 
HALICININ ÖNERİSİNE ADNAN KESKİN'İN GÜLMESİ GERGİNLİK YARATTI
 
Emrehan Halıcı CHP'de Bilgi ve İletişim Teknolojileri'nden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı görevinde bulunuyordu. Halıcı önceki dönemde, Bülent Ecevit'in partisi DSP'den milletvekili iken, CHP'ye geçmiş ve genel başkan yardımcısı olarak görevlendirilmişti.
 
 İddiaya göre seçmen kütüklerini günceleme projesinde kapsamında Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin'le tartışan Emrehan Halıcı ayrılık kararı aldı. Halıcı, CHP'de bilişimden sorumluydu. Aldığımız haberlere göre, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da bulunduğu bir toplantı sırasında, Emrahan Halıcı'nın, " Önerdiğimiz projelerin hiç birisi değerlendirilmiyor" yakınmasına, Adnan Keskin'in yüksek sesle gülmesi toplantıda gerginlik yarattı. Halıcı bu gelişme üzerine toplantıyı terkederek sitifa etti.