CHP'DE KOLTUKLARIN HAVADA UÇTUĞU KAVGA

CHP'DE KOLTUKLARIN HAVADA UÇTUĞU KAVGA

CHP toplantısında ortalık çok fena karışmış...

Beşiktaş CHP örgütünün pazartesi saat 17:30'da Akatlar Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıda kavga çıktı. Örgütün ağır toplarının da katıdığı toplantıda CHP MYK üyesi Dursun Bolat, CHP Grup Başkan Vekili Ertuğrul Gülseven, il yöneticisi Mustafa Ataç, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinadar ve ekibi de vardı.

Toplantında kavga çıktı. Koltuklar  havada uçtu, belediye meclis üyelerinden hafif yaralanların olduğu ve kadınlar birbirine girdiği, tarafların gırtlak gırtlağa yapıştığı anların yaşandığı belirtildi.

BAŞKANI VE PARTİYİ ELEŞTİRDİLER

Toplantıda ilk konuşmaları Beşiktaş'tan belediye başkan adayı olan Prof. Dr. Erol Köktürk ile Perihan Karasu yaptı. Özellikle Köktürk'ün, Murat Hazinedar'ın adaylık sürecini eleştiren konuması dikkat çekti. Köktürk, Hazinedar'ın adaylık sürecinin parti tüzüğüne aykırı olduğunu söyledi. Daha sonra da Hazinedar'ın ekibin eleştirdi. Beşiktaş'ta oturmayan kişilerin meclis üyesi yapıldığını ve belediyede önemli görevler verildiğini ifade etti. Sinop ve Ordu'da ikamet eden kişilere görevler verildiğini iddia etti. Hatta Hazinedar'ın akrabalarını önemli görevlere getirdiğini söyledi.

CHP MYK üyesi Dursun Bulut'un konuşması ise salonda tansiyonun yükselmesine neden oldu. Bulut da konuşmasında Hazinedar'ı hedef aldı. Kılıçdaroğlu tarafından sahte liste hazırladığı için görevden alınan Beşiktaş eski ilçe Başkanı Uğur Gedik'i Beşiktaş Belediyesi'ne başdanışman yapmasını "Parti suçu işliyorsun' sözleri ile eleştirdi. Daha sonra kürsiye eski meclis üyesi Mehmet Aslan çıktı. Aslan da eleştirel konuşmalara devam edince salon birden karıştı. Beşiktaş CHP örgüt üyeleri ile Beşiktaş Belediyesi yöneticileri arasında kavga çıktı. Kavgada koltuklar havada uçtu. Görgü tanıkları kadınların da karıştığı kavgada tarafların birbirlernin gırtlaklarını sıktığını iddia etti.

Vatan gazetesinin haberine göre; Salonda yaklaşık 50 kişinin karıştığı kavga yüzünden toplantıya yarım saat ara verildi. Daha sonra yaralılara müdahale edildikten sonra kürsiye Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar geldi. Hazinedar konuşmasında, tansiyonu düşerecek ve kavgaya sebep olmayacak kelimeler kullanmaya çalıştı. CHP kulislerinde ise Beşiktaş'ta yaşanan bu kavganın ilk olduğunu ancak son olmayacağı öngörülüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı