CHP'DE DİN GÖSTERİSİNE BAŞLADI

CHP'DE DİN GÖSTERİSİNE BAŞLADI

Vatandaşların din duygularının istismar edilerek her türlü hırsızlık,yolsuzluk olaylarının ayyuka çıktığı bir dönemde gizli olması gereken ibadeti gösteriye dönüştürenleri eleştirmesi gereken CHP bakın neyle şov yapar hale geldi

Beşiktaş Belediyesi Başkanı CHP'li Murat Hazinedar, Umre dönüşü belediye işçilerini kendisini karşılaması için havalimanına getirtti. Sol'un haberine göre,İstanbul, Beşiktaş Belediyesi Başkanı Murat Hazinedar, sanatçı Kenan Işık’ın hayatını kaybettiği yönündeki asılsız haberi sosyal medyada paylaşmasının ardından, bu kez yeni bir skandalla gündeme geldi.

DİN GÖSTERİSİNDE YARIŞ

Murat Hazinedar, Umre dönüşü belediye işçilerini kendisini karşılaması için havalimanına getirtti. Ortam din tüccarlarının yaptığı siyasi ahlaksızlıklardan geçilmezken CHP'li bir Belediye Başkanının böyle bir gösteri yapması çok şaşırttı.

BİRDE BÖYLE MESAJ ATTI

Sosyal medyada “Kutsal topraklardan İstanbul'a döndük. Emekçi kardeşlerim beni havalimanında karşıladılar, çok mutlu oldum. Bu yolculuk uzun bir yolculuk emekçi kardeşim. Bu yolculuk özgürlükçü düşünceyi Türkiye'ye yayma yolculuğudur” mesajlarını paylaşan CHP'li Murat Hazinedar’a sosyal medya kullanıcılarından tepki geldi.

ekran_resmi_2016-02-29_22.43.44.png

SOSYAL MEDYADA GÖSTERİLEN TEPKİLERDEN BAZILARI

ekran_resmi_2016-02-29_22.43.31.png

 

Kaynak:Haber Kaynağı