CHP'DE CEMAAT TUTUKLAMASI DEPREMİ

CHP'DE CEMAAT TUTUKLAMASI DEPREMİ

Darbe sonrası Antalya'da başlatılan paralel devlet çeteleri operasyonunda CHP Meclis Üyesi ve oğlu tutuklandı.

Antalya’da "FETÖ" soruşturması kapsamında gözaltına alınan 14 kişiden 12'si tutuklandı. Tutuklananlar arasında Konyaaltı ve Büyükşehir Belediye Meclisi'nin CHP'li üyesi Sıtkı Soydal ile oğlu Onur Soydal da var.

MAHKEMEYE SEVKEDİLDİLER

Antalya’da "FETÖ" soruşturması kapsamında Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 14 kişi, savcılık sorgusunun ardından tutuklanma istemiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

ZAMAN'IN ANTALYA BÖLGE TEMSİLCİSİYDİ

Kayyum atanmadan önce Zaman Gazetesi’nin Antalya Bölge Temsilciliği’ni yapan Tuncer Çetinkaya, Zaman Gazetesi ve Cihan Haber Ajansı muhabirleri Kenan Baş, Cihat Ünal, Osman Yakut, Özkan Mayda, bir haber sitesinin sahibi Olgun Matur, Eda Akıllı Şanlı, Aktif Eğitimciler Sendikası Antalya Şube Başkanı Erdoğan Polat, Abdurrahim Ersöz ve Ömer Özdemir tutuklandı. 

CHP'Lİ MECLİS ÜYESİ VE OĞLU DA TUTUKLANDI 

Ayrıca Konyaaltı ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi CHP’li Sıtkı Soydal ve oğlu Onur Soydal da "FETÖ" soruşturması kapsamında tutuklandı. 

ESKİ DAİRE BAŞKANI AVUKAT SERBEST

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Kültür Hizmetleri Daire Başkanı Adem Akyürek ve avukat Sibel Aksoy ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı