CHP KULİSLERİNDE KILIÇDAROĞLU GENEL BAŞKAN YORUMLARI

CHP KULİSLERİNDE KILIÇDAROĞLU GENEL BAŞKAN YORUMLARI

Ekmeleddin İhsanoğlu adaylığı döneminde Kılıçdaroğlu'na ağır eleştiriler yönelten Adnan Keskin bu sefer Kılıçdaroğlunu göklere çıkardı.

CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin, beraberindeki il başkanlarıyla basın toplantısı düzenledi. Keskin, "Başka adaylar da olabilir il başkanlarının Kılıçdaroğlu'nu desteklediğini açıklamamız doğru değil. " dedi ama sonrasında Kılıçdaroğlu'nu göklere çıkardı. 

GENEL BAŞKAN BUNU YAPMAK İSTEMİYOR

Genel Başkanımız böyle bir deklarasyon yapmamızı istemiyor. Biz çalışmalarından memnun olduğumuzu ilettik. Keşke CHP'nin her ferdi Kılıçdaroğlu kadar çalışabilse, partiye emek verebilse" dedi. Kulislerde önceden Kılıçdaroğluna karşı eleştirileri ile tanınan Adnan Keskin'in geri dönüşünün, "kurultay sonunda Kılıçdaroğlu yine genel başkan olacak sonucu çıkıyor" şeklinde yorumlar yapılıyor

KARDEŞLİK

CHP'de hafta sonu yapılacak olağan kurultaya ilişkin CHP il başkanları basın toplantısı düzenleyerek gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Keskin, kurultayın coşkulu, demokrasi ve kardeşlik havasında geçeceğine inandıklarını dile getirerek Kılıçdaroğlu'na, çalışmalarına destek verdiklerini söylediklerini aktardı.

"KEŞKE CHP'NİN HER FERDİ KILIÇDAROĞLU KADAR ÇALIŞABİLSE PARTİYE EMEK VEREBİLSE"

"Kılıçdaroğlu'na 81 il başkanı destek verecek mi" sorusuna Keskin, "Seçimli kurultaya gidiyoruz, başka adaylar da olabilir. O nedenle il başkanlarının, Kılıçdaroğlu'nu desteklediğini açıklamamız doğru değil. Sayın Genel Başkanımız böyle bir deklarasyon yapmamızı istemiyor. Biz çalışmalarından memnun olduğumuzu ilettik. Keşke CHP'nin her ferdi Kılıçdaroğlu kadar çalışabilse, partiye emek verebilse diye düşünüyoruz" diye yanıt verdi.

Kurultay'da, başka bir öneri olmadığı sürece, CHP'nin tüzüğüne göre listenin "çarşaf" olacağı da açıklandı.

Kaynak:Haber Kaynağı