CHP Gözaltına Alınan Başkana Sahip Çıktı

CHP Gözaltına Alınan Başkana Sahip Çıktı

.

 

CHP'DEN GÖZALTINDA Kİ BAŞKANA TAM DESTEK

Dün sabah saatlerinde yapılan jandarma operasyonu ile göz altına alınan CHP'nin Kalkan Belde belediye Başkanı Ömer Saim Karakurt,a partisinden tam destek geldi. CHP Antalya İl örgütü ve Kaş İlçe başkanlığı üyeleri, CHP Kaş ilçe başkanlığın da geç saatlere kadar süren toplantının ardından ortak bir açıklama yaparak, gözaltına alınan partili belediye Başkanı Karakurt'un arkasında olduklarını açıkladılar. Yapılan açıklamayı, Facebook Sosyal medya Sitesi sayfasından da yayınlayan CHP Antalya İl Örgütü özetle şu görüşlere yer verdi. İLGİLİ HABER İÇİN TIKLAYINIZ

 
CHP BELEDİYE BAŞKANI KARAKURT'A TAM DESTEK VE GÜVENİNİ ORTAYA KOYUYOR
 
 “İl Başkan Yardımcılarımızla birlikte, Kalkan Belde Belediyemize düzenlenen operasyonla ilgili olarak Kaş ilçemizdeydik. Yerel Seçimlerin öncesinde yıldırma ve yıpratma politikası izledikleri ilçe belediyelerimiz gibi Belde Belediye Başkanlarımızda yanlarındayız... Verilemeyecek hesabımız yoktur.”
Görüldüğü gibi CHP bu gözaltıların siyasi bir operasyon olduğunu öne sürmektedir. Gözaltına alınan kişilerin, aksi ispat edilene kadar yasalar karşısında masum oldukları evrensel bir gerçek olmakla birlikte, ilk günden iddiaların asılsız olduğunu açıklamak da peşin bir hüküm sayılır.

HAKKINDA SAYISIZ SORUŞTURMA AÇILMIŞ

 
Şurası bir gerçek ki, bu operasyonu herkesin CHP Örgütü kadar yadırgadığı söylenemez. Haklarında sayısı bilinemeyecek kadar soruşturma ve iddia bulunan, hakkında açılmış bazı davalardan ceza almış bir yöneticinin yeni bir soruşturmaya konu olması, bir sürpriz olarak görülemez.  
Umarız tüm gözaltına alınanlar temiz çıkarlar. Biran önce özgürlüklerine kavuşurlar. CHP de, seçim öncesi yaşanan bu can sıkıcı olayda adı geçenleri savunmakla yanlış bir öngörüde bulunmamış olur.
Geçmiş olsun dileklerimizle, adaletin, gereksiz mağduriyetler yaratmadan, suçlu varsa gereği yapılarak hızla tecelli etmesini diliyoruz.
Kaynak : Haber Artı Türk