CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISININ VURULMASINDA ÖNEMLİ GELİŞME

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISININ VURULMASINDA ÖNEMLİ GELİŞME

CHP Genel başkanı yardımcısı Bülent Tezcan'a bir restront ta silahlı saldırıda bulunuldu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Aydın'da bir restoranda yemek yerken, silahlı saldırıya uğradı. Ayağından yaralanan Tezcan, kaldırıldığı hastanede tedaviye alındı. Saldırgan Alparslan Sargın, Kuşadası İlçesi'nde yakalandı

YEMEKTE SALDIRDI

Olay, bugün akşam saatlerinde CHP Aydın İl Başkanlığı karşısında meydana geldi. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Cumhuriyet Bayramı ile ilgili bir sergiye katıldıktan sonra partililerle birlikte yemek için bir restorana geçti. Yemek sırasında henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi, silahını çekip tabancayla Tezcan'a ateş etti. Ayağından yaralanan Tezcan, Adnan Menderes Üniversitesi Eğitim ve Araştrıma Hastanesi'ne kaldırılanak tedaviye alındı.

İL BAŞKANINDAN AÇIKLAMA

CHP Aydın İl Başkanı Bayram İnci, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan'ın silahlı saldırıya uğramasıyla ilgili DHA'ya yaptığı açıklamada, "Adının Alparslan Aslan olduğu söylenen saldırgan, genel başkan yardımcımız yemek yediği sırada tabancayla ateş ediyor. Ayağından vurulan Sayın Tezcan'ın durumu iyi. Doktorlar müdahale ediyor. Saldırganın yakalandığı söyleniyor ama net bir bilgi yok" dedi. 


SALDIRGANIN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan'a silahlı saldırıyı gerçekleştiren kişinin Alparslan Sargın olduğu belirtildi. Yaralama suçundan sabıkası olduğu belirtilen Sargın'ın olayın ardından yanındaki arkadaşı Fatih Y. ile birlikte kaçtığı ifade edildi. 

291020162047363527222_2.jpg
'SAYGILI OLACAKSINIZ' DİYE BAĞIRIYORDU

CHP Aydın İl Başkanı Bayram İnci, CNN Türk televizyonuna bağlanarak, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’a yönelik saldırıya ilişkin bilgiler verdi. İnci, saldırganın ‘saygılı olacaksınız’ diye bağırdığını ve Tezcan'a tek el ateş ettiğini belirtti, "O esnada yanındaydım, ben ambulansa bindirdim” dedi. İnci, ayrıca Bülent Tezcan’ın sağlık durumunun iyi olduğunu ifade etti. 

Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak da, saldırganın olay sonrası yanındaki kişiyle birlikte kaçtığını, arama çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

İLK GÖRÜNTÜLER

 

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU YARIN AYDIN'A GİDECEK

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın'da silahlı saldırıya uğrayan Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'ı ziyaret etmek için hafta sonu programını değiştirip Aydın'a geleceği belirtildi. 

SALDIRGAN KUŞADASI'NDA YAKALANDI

Aydın'da CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan'ı ayağından tabancayla vuran saldırgan Alparslan Sargın, Kuşadası İlçesi'nde yakalandı.

Kaynak:Haber Kaynağı