CHP ADAYI GONCA AKTAŞ'A BASKILAR DEVAM EDİYOR

CHP ADAYI GONCA AKTAŞ'A BASKILAR DEVAM EDİYOR

Baskılar ve talihsizlikler CHP Adayı Av.Gonca Aktaş'ın yakasını bırakmıyor.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde yaşanan değişim Türkiye'nin hemen her seçim bölgesinde hissedilirken Erzurum siyaseti önemli bir gelişmeye sahne oluyor.

Geçtiğimiz Günler de de , Zabıta ve Emniyetin tacizine uğruyan ERZURUM'da Atatürk'ün heykelinin bulunduğu Havuzbaşı semtindeki Kent Meydanı'na TIR dorsesinde seçim standı açan CHP'lier her gün tacize uğradıklarını söylemişti.

Olayın üzerinden henüz bir kaç gün geçmemiş olmasına rağmen Gonca Aytaş sosyal medya sitesi twitter üzerinden benzeri tacizlerin  aynı şekilde devam ettiğini yazarak Erzurumlu vatandaşlara kendilerine yardım çağrısında bulundu.

İşte O Paylaşım  

 

Bu Paylaşımın ardından sosyal medya fenomenlerinden @Jeansbiri kullanıcısının da yardımıyla CHP Adayı Gonca Aytaş'a sosyal medya üzerinden destek çığ gibi büyüdü.

Gonca Aytaş kimdir?
Avukat Gonca Aytaş 1983’de 4 çocuklu bir ailenin tek kızı olarak dünyaya geldi. Annesi evhanımı, babası emekli kontrolör. İlk, orta ve liseyi memleketi Erzurum’da tamamladı. 2005’de İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü, Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EMŞAD) ile Fiziksel Engelli Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı’nda (ENSEV) gönüllü avukatlık yaptı. Halen Gazi Üniversitesi’nde “Avrupa Birliği Hukuku” alanında yüksek lisansına devam eden Aytaş ticari şirketlere hukuk danışmanlığı yapıyor.

 

Kaynak:Haber Kaynağı