CEZAEVİ FİRARİSİ KIZ ARKADAŞININ YANINDA CANINA KIYDI

CEZAEVİ FİRARİSİ KIZ ARKADAŞININ YANINDA CANINA KIYDI

İZMİR'in Karabağlar İlçesi'nde, bir süredir birlikte yaşadığı Moldovalı kız arkadaşıyla iddiaya göre tartışan 23 yaşındaki Maruf Bilici, üzerindeki tabancayla göğsüne ateş edip yaşamına son verdi. Bilici'nin cezaevi firarisi olduğu ortaya çıktı.

Olay, Oyak Sitesi 2/13 Sokaktaki apartmanın 8'inci katında bugün akşam saatlerinde meydana geldi. Bir kişinin tabancayla göğsüne ateş ettiği yönünde ihbar alan polis söz konusu adrese gittiğinde, üzerinden A.Y. adına düzenlenmiş sahte kimlik çıkan kişinin bir süredir birlikte yaşadığı Moldova uyruklu kız arkadaşıyla tartıştıktan sonra tabancayla göğsüne ateş ederek yaşamına son verdiğini belirledi.

Yapılan incelemede, ölen kişinin 23 yaşındaki Maruf Bilici olduğu belirlendi. Bilici'nin cezaevi firarisi olduğu da tespit edildi. Gözü önünde yaşanan olayın ardından sinir krizine giren ve adının Tatiana olduğu öğrenilen genç kadının ifadesine başvuruldu. Olay yerindeki incelemenin ardından Bilici'nin cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı