Çevre Bakanı Erdoğan Bayraktar Twitter'e Kapak Oldu !

Çevre Bakanı Erdoğan Bayraktar Twitter'e Kapak Oldu !

BAKAN BAYRAKTAR'IN KANSERLİ KIZA DAVRANIŞI TWİTTER'İ SALLADI

BAKAN BAYRAKTAR'IN KANSERLİ KIZA DAVRANIŞI TWİTTER'İ SALLADI

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın Edirne Programı sırasında "İlaçlarımı alamıyorum" diyen genç kızın cebine para koyması  ve genç kızın "Ben dilenci değilim." diyerek koşarak uzaklaşması haberi gündeme bomba gibi düştü. Ajanslardan yansıyan bu haberin internet sitelerinde yer almasının ardından, çok kısa bir süre içerisinde sosyal medya da paylaşılmaya başlayan haber, günün en çok konuşanlar listesinde yerini aldı.

Sosyal medyada büyük bir tepki alan Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar'ı haberin duyulmasının ardından Çevre ve Şehircilik bakanlığından gelen açıklama da kurtaramadı. Popüler sosyal medya sitesi Twitter'de haberin yapılmasını takip eden bir kaç saat içerisinde  etiketi altında tepkilerini gösteren kullanıcılar haberi en çok konuşulanlar listesinde yukarılara taşıdılar. 

HABERE ÜNLÜ SİYASETÇİ VE SANATÇILAR DA YORUM YAPTI

Haberin ardından çok kısa sürede çok yoğun tepki ile karşılaşan Bakan Bayraktar-Kanserli genç kız haberine, kimi muhalefet partili siyasetçilerin yanısıra bazı sanatçılarında tepki gösterdiği görüldü.

                                                                İŞTE O TEPKİ TWİTLERİNDEN BAZILARI

ÜNİVERSİTELİ KIZ, CEBİNE PARA KOYAN BAKANA 
"BEN DİLENCİ DEĞİLİM" DİYE İADE ETTİ (Tıklayınız)
 
BAKANLIK AÇIKLAMA YAPTI
 
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı,kanser tedavisi gören üniversiteli kızla Bakan Bayraktar arasında geçen olayla ilgili şu açıklamayı yaptı:
 
"Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın Edirne programı sırasında önünü kesen ve ağlayarak yardım isteyen kıza yardım etmiştir. Edirne Valisi Hasan Duruer'e de bu konuyla ilgili olarak talimat vererek, konunun çözülmesini istedi. Söz konusu öğrenciyi Valiliğe davet eden Hasan Duruer konuya çözüm bulmak için gerekenin yapılacağını ifade etmiştir. Sayın Bakanın yardım sözüne rağmen konunun basında 'Bakanın cevabı öğrenciyi ağlatmıştır' şeklinde yer alması üzüntüyle karşılanmıştır."
 
Öte yandan, Edirne Valisi Hasan Duruer'in talimatıyla, olaydan sonra ortadan kaybolan genç kızın kimliğini belirlemek için polis ekipleri çalışma başlatıldı. Ancak, henüz kıza ulaşılamadı.