Cemaatten AKP'ye Videolu Çıkarma

Cemaatten AKP'ye Videolu Çıkarma

Zaman Gazetesi Hükumetin belgeselini yaptı ve sordu : " Ne Değişti?"

Hükümet için bir video hazırlayan Zaman gazetesi, Başbakan ve bazı bakanların Hizmet hareketi hakkındaki olumlu sözlerini biraraya getirerek 'Ne değişti?' diye sordu...

Fethulah Gülen'e yakınlığı ile bilinen Zaman gazetesi, cemaat ile gergin ilişki içersindeki AKP Hükümeti'ni bu kez video ile eleştirdi.

Videoda, Başbakan
 Erdoğan , Adalet Bakanı Bozdağ, Dışişleri Bakanı Davutoğlu ve Bülent Arınç'ın Türkçe Olimpiyatları'ndaki konuşmaları hatırlatıldı. O zaman yüzyılın barış hareketi olan Hizmet, bugün nasıl Haşhaşiler'e benzetildi diye soruldu.

Zaman gazetesinin internet sitesinde yer alan video için şu ifadeler kullanıldı:

"Başbakan Tayyip Erdoğan başta olmak üzere bazı hükümet üyeleri, Hizmet'e gönül verenleri yaralayan iddialarını dillerinden düşürmüyor.

Şimdilerde virüs, Haşhaşi, terör, çete gibi vicdanlara sığmayan yaftalamalar bulunan bu isimlerin yıllardan beri tanıdıkları Camia'ya yönelik yaptıkları övgü dolu ifadeler daha hafızalarda...

Son Türkçe Olimpiyatları'nda yaptığı konuşmada 'yüzyılın barış hareketi' diye nitelediği Hizmet için bugün akıl almaz ifadeler kullanan Başbakan ve bazı bakanlar için şu soruyu sormak kaçınılmaz oluyor: Ne değişti?"

İşte Zaman gazetesinin "Ne Değişti?" adlı videosu:


Kaynak:Haber Kaynağı