CEMAATTEN; 1 BAŞBAKAN 2 ERDOĞAN VİDEOSU

CEMAATTEN; 1 BAŞBAKAN 2 ERDOĞAN VİDEOSU

Cemaatten bir başbakan 2 Erdoğan videosu.

Başbakan'ın son konuşmalarında Fethullah Gülen’in Papa ile görüşmesine değinmesi ve Gülen’e bu konu üzerinden yüklenmesi cemaat tarafından sert bir karşılık buldu.Sonkalemedya haber sitesinde yayınlanan bir haberde verilen bilgilere göre, Başbakan’ın da Papa ile görüşmesini ekranlarına taşıyan cemaat aynı zamanda Emine Erdoğan’ın kilisedeki görüntülerine de yer vererek adeta meydan okudu.

FÜRÜAT KONUSU

Başbakanın son zamanlarda Gülen’in Amerika’da oluşu, başörtüsü hakkındaki ‘füruat’ açıklamasına da cevap veren cemaat medyası yaptığı habere de ‘‘Başbakan’dan zamanlaması manidar konuşmalar’’ manşetiyle verdi

BAŞBAKAN YENİ Mİ ÖĞRENDİ.

‘Başbakan Erdoğan, son zamanlarda Hocaefendi’nin Amerika’da oluşu, başörtüsü hakkındaki ‘füruat’ açıklaması, Papa ile görüşmesi gibi konuları diline doladı. Ancak zamanlama manidar… Çünkü her birinin mazisi en az 15 yıllık olan bu olayları Başbakan bugüne kadar ki hiçbir seçim konuşmasında gündeme getirmemişti. Vatandaş soruyor: “Hocaefendi’nin Amerika’da olduğunu, Papa’yla görüşmesini ve füruat açıklamasını yeni mi öğrendiniz?”

İŞTE CEMAATİN BİR BAŞBAKAN 2 ERDOĞAN VİDEOSU