Cemaatin kanalı Odatv komplosunu itiraf etti

Cemaatin kanalı Odatv komplosunu itiraf etti

Odatv'ye yapılan operasyon sonrasında tutuklanan arkadaşlarımıza savcılık sorgusunda ve mahkemece hep virüsle gelen "belgeler"soruldu.

Tutuklanarak Silivri Cezaevi'ne gönderilen Odatv sanıkları "biz bu belgeleri hiç görmedik"demeleri mahkemeyi ikna etmedi. Sonrasında Odatv avukatları ODTÜ, Boğaziçi, Yıldız Teknik üniversiteleri ve ABD'li bilişim uzmanlarından raporlar alarak "belgelerin" virüsle Odatv'ye geldiğini kanıtladı. Aynı şekilde mahkemenin TÜBİTAK'tan istediği raporlar da Odatv'yi doğruladı.

Gelelim asıl haberimize...

Odatv'ye virüsle komplo kurulduğu gerçeği ayan beyan ortadayken, cemaatin yayın organları bu gerçeği hiçbir zaman kabul etmedi ve sürekli asılsız, polis-savcı sızdırmalı haberler yapmaya devam etti.

Ancak cemaatin yayın organı S Haber'de bügün yayınlanan öğle bülteni haberleri, Odatv'ye kurulan komplonun itirafı gibi. Haberde bir hacker çetesinin insanların bilgisayarlarına, tanıdık bankalardan gönderilmişcesine mailler atarak, bilgisayara virüs buluştırıldığı ve sonrasında bu virüslerle bilgisayarın kontrolünün ele geçirildiği belirtiliyor.

İşte S Haber'in verdiği haber bu şekilde.

Odatv'ye kurulan komplonun birebir aynısı değil mi?

Tabiki tek farkla; Odatv'ye bu komployu kuranlar, haberde verilen o hacker çetesi değil.

İşte S Haber'de yayınlanan itiraf gibi haber:

http://www.odatv.com/vid_video.php?id=8B549