CEMAATE BİR OPERASYON DAHA;26 GÖZALTI

CEMAATE BİR OPERASYON DAHA;26 GÖZALTI

Fethullah Gülen cemaatine yakın dershane,yurt,işadamı derneklerine ve iş yerlerine sık sık baskınlar düzenlenen Manisa'da bir operasyon daha başlatıldı

MANİSA İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin bu gece gerçekleştirdiği operasyonda, 'paralel devlet yapılanması' içinde yer aldıkları iddiasıyla 26 kişiyi gözaltına alındı. 9 kişinin ise arandığı öğrenildi.

MANİSA'DA CEMAAT OPERASYONLARI BİTMİYOR

Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde yaklaşık bir yıldır sürdürüldüğü belirtilen 'paralel devlet yapılanması' ve Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında, bu gece kentteki 35 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

FETHULLAH GÜLEN 1 NOLU ZANLI

Ülke genelinde yürütülen soruşturmalarda olduğu gibi bu operasyonda da 1 numaralı zanlının Fettullah Gülen olduğu bildirildi. Operasyonlarda 26 kişinin gözaltına alındığı, 9 kişinin arandığı belirtildi.

ADI AÇIKLANMAYAN MANİSA İMAMI

Kendi içlerinde 'Manisa İmamı' olarak adlandırıldığı öne sürülen bir kişinin de aralarında bulunduğu öğrenilen zanlıların; doktor, avukat, işadamı, eğitimci, müteahhit gibi meslek gruplarından olduğu ve örgüte maddi kaynak topladıkları iddia edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı