CEMAAT OPERASYONUNDA FLAŞ GELİŞME

CEMAAT OPERASYONUNDA FLAŞ GELİŞME

Örgütün Ege Bölge sorumlusu olduğu ileri sürülen ve yurtdışına kaçtığı söylenen B.B.'nin de evini basan polis, yapılan aramada elde edilen dijital verileri incelenmek üzere emniyete götürdü.

İZMİR merkezli paralel yapıya yönelik operasyonda, örgüte mali destek sağladıkları iddiasıyla gözaltına alınan aralarında öğretmen, işadamı ve emekli polisin de bulunduğu 22 kişinin ifadelerinin alınmasına devam ediliyor.

22 KİŞİ GÖZALTINDA

Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatıyla dün sabaha karşı İzmir'deki 14 adresle birlikte Sivas, Gümüşhane, Çanakkale, Kütahya, Denizli, Aydın ve Muğla'da düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 22 kişi gözaltına alındı. Örgütün Ege Bölge sorumlusu olduğu ileri sürülen ve yurtdışına kaçtığı söylenen B.B.'nin de evini basan polis, yapılan aramada elde edilen dijital verileri incelenmek üzere emniyete götürdü.

ÇOĞU İŞADAMI

Gözaltına alınan Altınordu Kulübü eski Başkanı M.B. ile S.A., M.C., M.Ç., İ.T., S.D., S.A., A.H.T., N.Z.İ., E.F., H.Ç., M.A., M.B., R.B., F.K., M.U., M.B., M.T., Ö.K., E.İ., İ.E.K., B.A.'nın ifadelerinin sürdüğü öğrenildi.

Aralarında tanınmış bazı işadamları ile öğretmen, emekli polis memuru ve bir derneğin muhasebecisin de olduğu şüphelilerin yarın adliyeye çıkarılması bekleniyor.

FOTOĞRAFLI

Kaynak:Haber Kaynağı