CEMAAT BEYAZ SARAY FOTOĞRAFI İLE BÖYLE MEYDAN OKUDU

CEMAAT BEYAZ SARAY FOTOĞRAFI İLE BÖYLE MEYDAN OKUDU

Türkiye'de girişilen başarısız darbe kalkışmasının ardından binlerce mensubu tutuklanırken, ABD'de yaşayan Cemaate yakın Emre Çelik Beyaz Saray'dan gönderdiği fotoğrafla adeta meydan okudu.

Darbenin 1 numaralı planlayıcısı olarak suçlanan Fethullah Gülen bu gün bir açıklama yayınlayarak yeniden meydan okudu. (İLGİLİ HABER İÇİN) 

ABD "İDDİA DEĞİL KANIT"

Öte yandan AKP ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Gülen'in iadesi ile ilgili ABD'ye yaptıkları baskı sürüyor. ABD ise Gülen'in iadesine ilişkin yaptıkları tüm açıklamalarda "iddia değil kanıt gerekir" cümlesini kullanıyorlar.

DARBE ARDINDAN YAPILAN OPERASYONLARDA GÖZALTI, AÇIĞA ALMA,TUTUKLANMA,SORUŞTURMA SAYISI 100 BİNE YAKLAŞTI

Bir yandan Türkiye'de Fethullah Gülen cemaatine yakın ya da ait olan ne varsa ya kapatılıyor ya kayyum atanıyor. Başta tüm resmi kurumlarda cemaate yakınlığı tespit edilen herkes ya açığa alınıyor ya soruşturma başlatılıyor. Sayıların 100 Bine yaklaştığı ileri sürülen iddialar arasında.

MEYDAN OKUMALAR SÜRÜYOR

Tüm bunlar olurken cemaatin yurtdışında yaşayan mensupları meydan okumalara devam ediyor. Fethullah Gülen cemaatine yakınlığıyla bilinen Emre Çelik, Twitter hesabı üzerinden Beyaz Saray'da fotoğrafını paylaştı.

Çelik, fotoğrafında "HizmeteDevam" diyez-etiketini kullandı.

İŞTE O PAYLAŞIM

hizmet.png

HABER SİTEMİZİN FOTOĞRAF GALERİSİNE ÇOK BÜYÜK İLGİ

Sitemizce hazırlanan ve arşivden derlenen Fethullah Gülen'in geçmişte siyasi ve dini liderler ile birlikte çekilmiş az bilinen fotoğraf galerisi ise on binlerce kişi tarafından izlendi. İlgi sürüyor.

GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak:Haber Kaynağı