CEM YILMAZ'IN ÇIPLAK KADINLI FOTOĞRAFI OLAY OLDU

CEM YILMAZ'IN ÇIPLAK KADINLI FOTOĞRAFI OLAY OLDU

Her geçen gün film ile ilgili yeni detaylar paylaşan Cem Yılmaz, son olarak sosyal medyada üstsüz bir fotoğrafını paylaştı.

Memleket yansa, yıkılsa magazin dünyasında en ufak bir sarsıntı olmuyor. Yılların tiyatro sanatçısı Mehmet Esen'in geçenlerde ağır bir dille eleştridiği 2 komedyenden biri olan Cem Yılmaz tek bir Tweet mesajı ile yine sosyal medyayı salladı. İşte sözcünün o haberi.

ARKADAKİ ÇIPLAK KADIN

Şu sıralar G.O.R.A’nın devamı “Arif ve 216” filminin hazırlıklarına devam eden ve her geçen gün film ile ilgili yeni detaylar paylaşan Cem Yılmaz, son olarak sosyal medyada üstsüz bir fotoğrafını paylaştı. 

YORUM YAĞMURU

Fotoğrafta göze çarpan çıplak kadın heykelini ilk bakışta gerçek sanan takipçileri, fotoğrafı yorum yağmuruna tuttu.

TAM BİR SANAT TUTKUNU

Aynı zamanda bir sanat koleksiyoneri olduğu bilinen Cem Yılmaz, beğendiği tabloları ve heykelleri yüksek ücretler ödeyerek evinde barındırmaktan çekinmiyor. Ünlü komedyenin evinden paylaştığı her fotoğrafında bir sanat eserine rastlanıyor. Çıplak kadın heykeli de bunlara dahil.

 

111-005.jpg

‘ŞEYTAN AYRINTIDA GİZLİ’

Fotoğrafı gören ve Cem Yılmaz’ın tutkusundan haberdar olmayan takipçileri, “Abi arkada çıplak kadın var” “Şeytan ayrıntıda gizli” yorumları yaptı.

twitter-009.jpg

face-begen.png

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı