Cem Yılmaz'dan Kırca'ya yanıt

Cem Yılmaz'dan Kırca'ya yanıt

Cem Yılmaz, Gezi protestoları sırasında yazdığı tweetleri sildiği için kendisini eleştiren Levent Kırca'ya Twitter üzerinden yanıt verdi. Yılmaz, "İhtiyar seni ciddiyete davet ediyorum. Senin dengin değilim" ifadelerini kullandı.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Gezi Parkı protestolarıyla ilgili yazdığı tweetleri sildiği gerekçesiyle kendisini eleştiren Levent Kırca'ya yanıt verdi.

Yılmaz, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"İhtiyar seni ciddiyete davet ediyorum. Senin dengin değilim. Ben komedyenim... Ne olduğumu biliyor olman mümkün değil.
 

Ben bu mecrayı sizler gibi kullanmadığımı defalarca söyledim. Ay sildi ay yazdi ay korktu ay pıstı. Bunu artik birakin kardeşler. Rica ederim.

Söylemediğim söz üzerinden kaplama bir eleştiri yaparak sokaktaki bir milyon gencin kalbine beton döken kurnaz... Şimdi oldu mu?"
 

 

 

Kendisinin yazıp yönettiği ve rol aldığı 'İçerdekiler' adlı tiyatro oyununun sahnelenmesinin ardından konuşan Levent Kırca, Gezi Parkı protestoları sırasında attığı 'tweet'leri Yılmaz'a tepki göstermiş ve şunları söylemişti:

"Bir tweet yüzünden tiyatrocu kardeşimiz Mehmet Ali Alabora'nın peşine düştüler. Genç kardeşimizi öldürmeye çalışıyorlar. Bunlar utanılacak şeylerdir.

Ne yazık ki sanatçı kardeşlerimiz Türkiye'den yediği ekmeği hak etmiyor. Paralarının, dizilerinin peşindeler. Lütfedip 2 tweet atan Cem Yılmaz, endişesinden, korkusundan öteki gün tweetleri sildi.

Duydum ki 'Bizim artık çocuğumuz var' diyormuş. Ulan bizim yok mu? Burada ölenler çocuk değil mi? Biz çocuklarımızın çağdaş şekilde yaşaması için cumhuriyete sahip çıkıyoruz. Ne yapacaksak demokratik yollardan yapacağız."