Çelik Konuştu Ertesi Gün O Sunucu Kovuldu

Çelik Konuştu Ertesi Gün O Sunucu Kovuldu

ÇELİK LAF SOKTU SUNUCU KOVULDU
 
AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'in "Yarışma programında sunucu öyle bir kıyafet giymiş ki" diyerek eleştirdiği sunucunun önümüzdeki hafta ekranlarda olmayacağı öğrenildi. AKP'nin demokrasi paketi açıklamasının haftasında, "Hiç kimsenin hayatına karışmıyoruz" laflarının mürekkebi kurumadan, demokrasi destanı yazma işi tüm hızı ile devam ediyor. Cumhuriyet  AKP sözcüsü Hüseyin Çelik'in Beyaz Tv de eleştirdiği sunucunun ATV'de ki işine son verildiğini yazdı.

"KİMSEYE KARIŞTIĞIMIZ YOK" DEMİŞTİ
 
AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik,  Beyaz TV’de katıldığı televizyon programında kimsenin kılık kıyafetine karışmadıklarını söyledi.Ancak bu sözlerinin hemen ardından sunuculardan yakındı ve “Dün bir kanaldaki, yarışma programında sunucu öyle bir kıyafet gitmiş ki olmaz bu yani. Kimseye karıştığımız yok ama çok aşırı. Dünyada da kabul edilemez” dedi.
 
Cumartesi günü yayınlanan programlar arasında sunucusu kadın olan tek bir yarışma programı vardı: Veliaht. 
 
GÖZDE KANSU YORUM YAPMADI
 
Veliaht yarışmasının sunucusu Gözde Kansu ise yorum yapmıyacağını açıkladı.
 
HAFTAYA YENİ BİR SUNUCU MU?
 
Günün ilerleyen saatlerinde Gözde Kansu’nun bu haftaki çekimlerde yer almayacağı konuşulmaya başlandı. Yarışmanın yapımcısı Caner Erdem ise şu anda netlik kazanan bir durum olmadığını belirterek şunları söyledi:
 
Gözde Hanım’ın önümüzdeki hafta başka bir çekiminin çakışma durumu var. Öyle bir durumda yeni bir sunucu olabilir.